Juulikuu tegemistest

Huh! Olen viimased nädalad töötanud graafikuga 7 päeva tööl – 1 vaba – 7 tööl – 1 vaba ning nüüd lõpuks kaks vaba päeva jälle. Nagu ma eelmises postituses mainisin, siis on meil siin käimas Winter Wonderland ehk Talve Võlumaa festival, mille keskmeks on uisuväli ning minu töökoha poolt püsti pandud Cabin Bar. Esimesed kaks nädalat olid nii hullud just sellepärast, et käimas oli laste koolivaheaeg, mistõttu oli samal ajal kiire tempo taga ka restoranis. Lisaks sellele on meil töötajaid praegu nii vähe, mistõttu oligi kõigil nii tihe graafik. Nüüd on ilmad aga üsna kehvad olnud ja lapsed koolis tagasi, mistõttu on tempo ka veidi vaibuma hakanud ja saab hinge tõmmata.

Siin mõned klõpsud Cabin Bar’ist – minu põhirõhk on endiselt restoranil, kuid teen umbes 1-2 vahetust nädalas seal hetkel, et teistele vabu päevi anda.

Lisaks toimus meil 13.juuli reede õhtu üritusena Cirque du Freak ehk freakshow teemaline õhtusöögiüritus, kus me kõik kandsime kostüüme ning toit, mida serveeriti oli kiiksuga. Näiteks kui toit nägi välja soolane, võis tegemist olla üldse magustoiduga ja vastupidi. 😉

Nagu näha siis suurem enamus ajast on möödunud tööl, aga vaatamata sellele leidsin siiski ka aja, et väisata üht imearmsat indie muusika kontserti Fremantle’s möödunud nädalavahetusel koos Isaaci ja tema vennaga. Kontsert toimus Fremantle Fibonacci keskuses, mis on muidu kunstikeskus ja nägi ülimalt äge välja. Me saime head kohad kamina kõrval ja nautisime üht rahulikku õhtut kodust väljas. 🙂

 

Muidu läheb hästi, talv möllab sajaga – mis siin tähendab sellist vastikut novembrikuist ilma koos tuulte ja vihmadega. Nii oleme siin suve ootuses, aga enne seda veel muidugi ka Uus-Meremaa reis, milleni on nüüd nõksa vähem, kui 4 nädalat, jee!

Categories: Austraalia | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: