Crab Fest 2018

Mandurah on eelkõige tuntud oma delfiinide ja krabide poolest ning seda tähistatakse suurejooneliselt igal aastal märtsis, mil leiab aset Crab Fest ehk krabifestival. Tegu on kahepäevase festivaliga, mis toimub lahe ääres pargis ning kõik ümberkaudsed ärid võtavad sellest samuti osa.

Tänavune Crab Fest toimus 17. ja 18.märtsil ning selleks puhuks sõitsid Perth’ist siia ka Isaac’i vend oma tüdruksõbraga ja meie Eesti sõber Are. Me külastasime üritust laupäeval, mis oli festivali esimene päev ja rahvast oli palju. Viiekesi oli üsna keeruline ringi liikuda, aga lõpuks õnnestus meile siiski laud leida ja saime oma lõunat nautida. Nagu arvata on, siis müüvad enamik pakkujatest kohalikku Blue Manna Crab’i erinevates vormides.

Et tegu oli ühtlasi St. Patrick’u päevaga, käisime läbi ühest Šoti pubist (haha!), kes müüsid sel päeval $5 eest otse Iirimaalt imporditud Guinness õlut.

Pärastlõunal vaatasime veel festivalil ringi – olemas oli muusikalava, kokkamislava, lastelava; erinevad müügiputkad nii asjadele kui söökidele; palju lastele mõeldud alasid-mänge; baariala ja palju palju muud.

Vahepeal käisime kodus ja mängisime sõpradega maha ühe mängu Cards Against Humanity‘t kuniks nad tagasi Perthi läksid. Meie aga võtsime suuna festivalile tagasi, et osa saada õhtusest meelelahutusprorgammist ja ilutulestikust. Me ei osanud ilutulestikust väga midagi oodata, aga saime parima tuleshow osaliseks, mida kumbki meist oma elus enne näinud! Show kestis ikka korralikud 15 minutit ja mul pole sellest ühtegi videot ega pilti, kuna tegelesin rohkem ahhetamise ja ohhetamise ning show vaatamisega. 😀

Pühapäeval läksin üksi tagasi, kuna tahtsime eelmisel päeval koju ka krabisid osta, aga kõik olid pärastlõunaks otsa saanud. Teisel päeval oli kohal aga umbes kolm korda rohkem inimesi, kui esimesel, mistõttu jäin juba paar tundi peale avamist jälle krabidest ilma. Mis seal ikka – vaatasin veidi My Kitchen Rules osalejate esinemist kokkamislaval ning käisin läbi ühe labürindi. 😀 Ahjaa, unustasin vist ka mainida, et me elame kogu sellest piirkonnast ümber nurga ehk max 5 minuti jalutuskäigu kaugusel. 🙂 Igatahes, väga vahva kogupereüritus – lastele on tegemist palju ja mis on tore, et kaks baariala on aedadega eraldatud ja ürituse ainsad kohad, kust alkoholi saab osta ja tarbida. Vaadake väikest kokkuvõtvat videot altpoolt, mille ürituse lehelt leidsin:

 

Categories: Austraalia, Lääne-Austraalia, Mandurah | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: