Viimase kuu tegemistest

Märkamatult olen ma juba üle kuu aja tagasi Austraalias olnud ning kuna teadlikult sai tehtud otsus töö ja eraelu vahele rohkem tasakaalu leida, siis olen oma vaba aega üritanud muude tegevustega sisustada ning mitte lihtsalt kodus passida. 🙂 Nüüd võib siis viimase kuu aja tegemised kokku võtta, enne kui kõik meelest läheb.

Oleme käinud nüüd juba päris mitmel korral Lake Douglas’e ääres aega veetmas. Viskame tavaliselt võrgud vette ja samal ajal naudime päikesepaistet ning jalutame ümber järve. Nii oleme saanud oma yabbie’dele akvaariumisse lisa ja põhjuse toast välja minna. 🙂 Viimane kord pidi Isaac üsna vastu tahtmist ka vette ronima, kuna ühel võrgul tuli pael otsast ära ja ei tahtnud sellest ilma jääda. 😀 Ega seal järves midagi ohtlikku pole, lihtsalt vesi on nii pruun ja sogane, et ega ujuma väga ei kutsu küll. 😀

Vahepeal käisime Esperance’s, kuna meie paat sai lõpuks hooldusest välja (oli seal alates juuli algusest) ning tuli rendikuuri ära panna. Me olime tegelikult sel hetkel just kinos, kui kõne tuli – vaatasime Kingsmani teist osa, soovitan soojalt! Otsustasime filmi ära vaadata ning pärastlõunal sõitma hakata. Teel nägime emu isa koos poegadega, mis oli meie jaoks esmaskordne vaatepilt. Broneerisin sõidu ajal meile ühe apartmendi, mis üllataval kombel koolivaheajale vaatamata üsna normaalse hinnaga oli. Kohale jõudsime suhteliselt hilja ja käisime õhtul veel jalutamas ning suutsime korraliku paduka kätte jääda. 😀 Laotasin riided kõik soojuspumba alla kuivama, kuid pidin hommikul neist veel fööniga ka üle käima. 😀 Järgmisel päeval haarasime kai juurest kohvid, kus põgusalt Kedyga kohtusime ning oligi aeg paat kuuri viia. See oli naljanumber omaette, kuna paat koos treileriga mahtus sinna ainult kindla nurga all, aga ära ta igatahes mahtus ja ukse saime kinni. 😀

Septembri lõpus sain siis lõpuks ära käidud ühel õigel hobuste võiduajamisel hipodroomil ehk Kalgoorlie Cup’il, kus kõik end siis korralikult üles löövad, hobuste peale kihla veavad ning end purupurju joovad. 😀 Kleidi olin omale juba Eestist ostnud ning peakaunistuse laenas töökaaslane. Juuksed seadis soengusse meie adminn ja kohale oli meid kutsunud üks õllepruulijatest, kes on ürituse peasponsor. See tähendas meile tasuta sissepääsu ning ligipääsu nende telki, kus sai terve päeva jooksul nii palju tasuta süüa ja juua, kui vaid hing ihkas. Lisaks oli võimalus karaoket laulda ning meiki kohendada lasta. Viimast lasin isegi teha. 🙂 Panime iga võiduajamise peale panused, kuid seekord jäime tühjade kätega, mis seal ikka. 🙂 Veetsime ühe väga toreda päeva igatahes.

Mul siin lähedal asub üks armas pood, mis korraldab igasugu käsitöö õpitubasid ja nii haarasingi eestlannast hambaarsti adminni endaga kaasa ning käisime endale küünlaid meisterdamas. 🙂 Väga vahva ettevõtmine oli!

Ja lõppu mõned telefoniklõpsud, mis mujale ei sobinud. 🙂

 

Categories: Austraalia, Boulder, Esperance, Kalgoorlie, Lääne-Austraalia | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: