Eesti: Pildipostitus + Video

Oma järelejäänud Eesti aja võtan kokku ühe pildipostituse ning lõppu ka üks videoke. Kiirelt kokku võttes käisin perega väljas söömas paaril korral; vennaga loomaaias; tüdrukutega Pärnus Hedon Spaas ning sõbrannadel külas. 🙂

Aeg Eestis möödus kiirelt ning kui oli aeg tagasi lendama hakata, siis olin selleks tegelikult ka valmis, sest oli tekkinud teistpidi koduigatsus. See on see nokk-kinni-saba-lahti värk selle välismaal elamisega, et alati igatsed kuhugi ja kedagi. Aga nii tore oli jälle koduseid näha! 🙂 Kahju, et suvest väheks jäi ainult. 😀 Panin kokku ka väikese video enda Eestis oldud ajast, kuid peab tunnistama, et enamasti unustasin kaamera siiski välja võtta. 😀

Tagasilennuks olin teinud veidi rohkem ettevalmistusi, et kõik sujuvamalt ja mugavamalt läheks. Lendasin Tallinn – Istanbul – Singapur – Perth marsruudil ning ümberistumisajad olid tagasi minnes pikemad, kui Eestisse lennates, mis andis aega rohkem puhata ja ei pidanud nii palju kiirustama. Singapuri lennujaamas võtsin omale 6 tunniks ka hotellitoa lennujaama hotellis, et veidi magada ning ujusin paar tiiru ka sealses basseinis, et end jahutada ja paistes jalale puhkust anda vees.

Categories: Austraalia, Eesti | Sildid: , , , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: