Talveunes

Tere taas! Elu veereb ikka omas rutiinsuses edasi ning siia leian tee üha harvemini. Kaalusin vahepeal selle blogiga lõpu tegemist, kuid samas on tore ikkagi, et on oma pesa, kus kirjutamas käia. 🙂 Kelli palvel sai paar rida kirjutatud ka Postimehe jaoks laulu- ja tantsupeo traditsiooni teemal, mida saab lugeda SIIT.

Tänase päeva olen veetnud absoluutselt mitte midagi tehes üksi kodus olles. Voodist virgusin vist kuskil lõuna paiku, koristasin-pesin nõusid ning suundusin tagasi voodisse Netflix’i vaatama. Vahepeal vist tukkusin ja nüüd kolisin diivanile koos Netflix’iga jälle. 😀 Nagu näha siis täielik talveune periood on peal. Õues on külm, kõle ja hall ning kohe mitte miski ei kutsu nina välja pistma. Öösiti langeb temperatuur kuskil nulli ringi ja päeval naljalt enam üle +12-13 ei tõuse. Umbes nagu Eesti suvi vist jah?! 😀

Peale töö nagu midagi väga praegu ei toimugi, oleme vabad päevad lihtsalt puhates veetnud. Järgmisel nädalal võtame kiire Esperance’i sõidu ette ning loen pingsalt päevi Eesti reisini. 🙂 Tööl läheb iseenesest väga hästi, väiksemaid draamasid tuleb ikka ette, aga mitte midagi põrutavat vähemalt viimasel ajal juhtunud pole. Meil on uus peakokk, kelle leidmise üle oleme ülimalt õnnelikud ning juuli keskpaigas saabub ka uus duty manager ehk meie asetäitja, kes loodetavasti meie töö veel sujuvamaks muudab.

Jay-l läheb samuti hästi. 🙂 On teine 24/7 nunnu ja väga minukas, praegu istub mul siin õlal ja vilistab muusikale omas rütmis kaasa. Rääkida ega sõnu korrata ta veel ei oska ja kes teab, kas ta üldse seda tegema hakkab, aga vaatamata sellele on ta ikkagi ülimalt sotsiaalne. Teinekord võtan ta alla kontorisse endaga kaasa ja siis on kõigil nunnutamist kui palju. 🙂

Categories: Austraalia, Boulder, Kalgoorlie, Lääne-Austraalia | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Talveunes

  1. Ohh, kirjuta ikka Sirli! Nii et selline paha mõte viska küll peast 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: