Vabad päevad + Roadtrip’i esimene VIDEO

Vabad päevad veetsin seekord üsna koduselt – valmistasin palju smuutikraami ette sügavkülma, et oleks tööpäevade hommikul hea võtta ning koristasin. Korraks põikasin ka sõbranna juurest läbi, kes võttis omale just uue kutsika. Süda tilkus verd, sest nii väga tahaks endale ka lemmiklooma, aga siin meil see kahjuks lubatud pole. Kuts oli aga jube armas. 🙂

20170301_151254

Ülejäänud aja vaatasin sarju ja filme – oleme avastanud enda jaoks lõpuks ometi ka Netflix’i, mida varem Internetipiirangute tõttu kasutada polnud võimalik. Selle kõrvalt klõpsisin kokku esimese video meie roadtrip’ist, kus näete Hichinbrooki saart ja selle ümbrust. Hammasratta alt valige ikka 720p parima kvaliteedi jaoks! 🙂 Saarel käigust kirjutasin SIIN. Video lõpuks vingun selle üle, kuidas keskpäeval palavaga pole hea mõte üle 35 kraadises kuumuses mäe otsa ronida, aga miskipärast on heli üsna vaikne, kuigi keerasin selle enda programmis põhja. 😀

Lisaks sellele ka eelmises postituses lubatud klipp meist GWN7 uudistes, mida saab näha, kui vajutad SIIA.

Categories: Austraalia, Boulder, Kalgoorlie, Lääne-Austraalia, Queensland | Sildid: , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: