Jõulud 2016

Kuigi suur söögikooma on võimust võtnud, siis leidsin, et võiks ju tulla enne minekut veel blogima ning teha kiiresti pisikese ülevaate meie jõulupühadest. 🙂

20161224_161704

24.detsembri hommikut alustasime paadi ja bussi pakkimisega ning maja koristamisega. Uskumatul kombel ei võtnudki see kõik väga kaua aega ning pärastlõunaks olime asjadega ühele poole saanud. Otsustasime minna veel viimast korda kohalikku pubisse ning Cow Bay randa jalutama, et ümbruskonnaga väikestviisi hüvasti jätta.

20161224_154732 20161224_161749

Väikestviisi on meie traditsiooniks saanud, et tähistame jõule koos alati ikka ka 24.detsembri õhtul nagu Eestis kombeks. Siin ega Uus-Meremaal seda traditisooni tegelikult ei ole ning Christmas Eve on lihtsalt tavaline päev suht nagu iga teinegi, kus tehakse väikestviisi ettevalmistusi 25.detsembriks. Isaac valmistas eile õhtul meile imemaitsva jõuluroa ning jagasime seda meie vabatahtliku ja uue manageriga. Andsime üksteisele mõlemad üle ühe kingituse ning veeresime punnis kõhtudega üsna varakult magama. 🙂

Tänane jõuluhommik algas varakult, kui vahetasime ülejäänud kingipakke ning nosisime voodis jõulusoki seest saadud šokolaade – jah, plaan oli neid mitte teha, kuid viimasel hetkel toimus meelemuutus, et ikka peab olema. 😀 Lõunasöögiks võtsime jällegi meie vabatahtliku kampa ja sõitsime Cape Tribulation Beach House’i jõululõunale. Veetsime seal mitu tundi head ja paremat nosides kuniks enam tõesti ei jaksanud ning peale rannas jalutamist veeresime tagasi koju. 😀

Siin me nüüd oleme – homme hommikul asume teele ja ongi meie vihmametsa aeg otsa saanud. Peab ütlema, et olen väga elevil ja valmis uuteks seiklusteks!

Loodan, et teil olid toredad pühad! Meie omad olid väga rõõmsad ja rahulikud. 🙂

dscn3244-001

Categories: Austraalia, Daintree, Queensland | Sildid: , , , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: