Inimesed on ilusad ja head

Eile läksime enne päikese loojumist oja äärde, kuna otsustasime sinna väikese piknikuala teha ja ostsime Mossmanist selle jaoks laua. Vedasime asju mööda metsarada, kui ühel hetkel koperdasin peaaegu kellelegi otsa. Keset teed seisis Boyd’s Forest Dragon ehk selline lahe sisalik, kes jookseb kahel tagajalal. 😀 Ta oli väga sõbralik ja lasi ennast pikalt pildistada enne kui puu otsa vudis, kus fotosessioon jätkuda võis. 😛 Tegu on loomaga, kes siinses piirkonnas on tegelikult üsna levinud, aga meil pole neid korralikult siiani lähedalt näha õnnestunud – nüüd saab siis selle liigi juurde ka linnukese ära märkida. 🙂

Täna hommikul sain töötelefonile kõne naisterahvalt, kes mu rahakoti eile politseisse viis. Tema õde oli selle kärust leidnud ning ta vabandas ette-taha, kuidas nad proovisid mu telefoninumbrit leida ja vaatasid seetõttu minu rahakoti sisse. Kahjuks mu mobiilinumbrit seal polnud, aga tööpastakas koos töönumbriga oli. Kuna nad mind tol hetkel kuidagi kätte ikkagi ei saanud, siis otsustasid nad rahakoti politseisse viia. Politseijaoskond oli aga kinni ja peale pikka koputamist hakkasid nad rahakotti bensiinijaama viima, kui märkasid et politsei teeb Mossmani sissesõidu juures puhumiskontrolli ja andsid mu rahakoti nende kätte.

Unustasin sellest eilses postituses kirjutada, kuid kui me teist korda tagasi Mossmani sõitsime, et tagasi parklasse käru kontrollima minna, siis peeti meid ka puhumiskontrolli käigus kinni. Samal ajal kui ootasime, et kord meieni jõuaks, nägime kõnnitee peal üht vanemat naist üsna murelikult politseinikule midagi rääkimas ja tunnistust andmas. Täna panime kaks ja kaks kokku ning tegu oligi sama naisega, kelle käes mu rahakott oli. 😀 Kui lähedal ma tegelikult oma rahakotile koguaeg olin, on tagasivaadates ikka päris naljakas. 😛

Igatahes, naine oli nii mures mu pärast ja väga õnnelik, et kõik hästi läks. 🙂 Mul on nii hea meel, et maailmas veel ikka häid inimesi leidub!

Categories: Austraalia, Daintree, Mossman, Queensland | Sildid: , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: