Roomajate kokkutulek ehk džunglielu

Ma pean oma blogi vist hoopis looduse ja loomade kategooriasse edaspidi liigitama, sest muud mu elus hetkel ei toimu. 😀 Eile õhtustasime peale tööd meie sõpradega restoranis, kui ühtäkki ronis keegi mööda Isaaci jalgu üles ja selleks oli armas pisike roheline puukonn. Omaniku sõnul oli neid siin aastate eest igal pool, aga peab nentima, et meie siinoldud aja jooksul pole me neid just nii tihti näinud.

20160919_203005

Isaac läks täna meie sõpradega kalale ja ma jäin koju, kuna oli vaja mõned tööasjad ära lõpetada ning lisaks on paadis neljakesi veidi kitsas ja mitte nii mugav. Sain pärastlõunaks kõikide oma tegemistega ühele poole, kui kuulsin väljas koguaeg mingit sabistamist. Arvasin algul, et eks see keegi kaasuaridest ole, kuid lõpuks silmasin hoopis üht varaani. Kohe nägin ka teist ja eks kevad käes ja ilmselt paaritusaeg. Väiksem pani mind nähes plehku, kuid suurem (ehk siis ilmselt isane) jäi mind vaatama ka ja mulle tundub, et tegu selle sama, kes siin paar nädalat tagasi käis. Ma läksin siis igatahes tuppa tagasi ja sabistamist kostus õuest üsna pikalt, aga ma ei pööranud sellele enam tähelepanu. Ühel hetkel kostus mingit liikumist aga meie verandalt ja läksin aknast piiluma, et mis seal toimub. Vastu vaatas mulle see sama varaan, kes ukerdas mööda prahihunnikut, mis ootab prügimäele viimist. Selle hulgas on ka paar pitsakarpi, mille lõhna peale ta ilmselt siis kohale tuligi. 😀 Tegin väikese video ka, miskipärast inglise keelse pealelugemisega, haha, tuleb automaatselt. 😀

Võin kohe ära mainida, et see varaan ukerdas meie verandal veel mingi 3-4 korda ja kokku oli maja ümber vist umbes 3 tundi. Mul selles suhtes ei olnud midagi selle vastu, kuna oligi midagi teha – käisin filmisin ja pildistasin ning istusin niisama trepil ja vahtisin temaga tõtt. Väiksem varaan jooksis mind nähes alati minema ja teda ma hiljem rohkem ei näinud.

20160920_152436

Isaac ja sõbrad jõudsid veidi enne päikeseloojangut tagasi ning M. kokkas meile püütud kalast imelise õhtusöögi. Samal ajal püüdis Isaac restorani vetsust kinni eilse puu-mao, kes oli end nüüd vetsupoti taha peitnud ja sinna me teda jätta ei tahtnud. Teine oli suht endast väljas omadega, et ta sealt väevõimuga minema viidi ja proovis kõike, kaasaarvatud iseennast, hammustada. 😀 Ühesõnaga igav meil siin hetkel kohe kindlasti ei hakka! 😛 Mina ootan nüüd homset, kuna lähme kõik koos väljasõidule ja saan ka lodge‘st üle pika aja veidi eemale. 🙂

Categories: Austraalia, Daintree, Queensland | Sildid: , , , , | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Roomajate kokkutulek ehk džunglielu

  1. Pingback: Roomajate kokkutulek ehk džunglielu - Blog24

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: