Rannapäev

Käisime paar õhtut tagasi meie loodusrada (nature walk) kõndimas Isaaciga, mis viib väikese oja äärde. Õhtuti võib seal teinekord päris äge olla, kuna suurem osa loomadest tulevad just pimedas välja. Teel ojani nägime vaid kahte ämblikku, mis erilist pinget ei pakkunud, kuid ojakese ääres veidi aega vaikselt oodates hakkasid vihmametsa elanikud oma peidukatest välja tulema. Nägime erinevaid kalu, krevette ja esimest korda ka angerjaid! Nad on päris väikesed võrreldes suurte Uus-Meremaa omadega ja värvilt pigem valged-hallikad, kui mustad. Minu lemmikuks oli pisike kilpkonna beebi, kes võib-olla andis tikutopsi mõõdu välja, kui sedagi. Isaac pakkus välja, et ta võib selle mulle koduloomaks püüda, kuid otsustasin, et tal siiski etem enda loomulikus keskkonnas elada. 🙂

Viimased kaks päeva on möödunud üsna vaikselt, kuna poisid käisid mõlemal päeval jõel kalal. Neljapäeval olin ma kodus, kuna meil olid kliendid siin ning kokkasin-koristasin-asjatasin niisama. Vaatasin ära ka Eestist kaasa ostetud filmi “Vehkleja“, mis mulle täitsa meeldis. Nüüd tahaks näha “Ameerika Suvi” ja “Päevad, mis ajasid segadusse” – mu aadressi leiate kontaktide alt, haha. 😀 Edit: Krista lubas selle teise mulle juba saata, haha.

Reedel pidin ma poole päevani veel siin olema, kuigi meil kliente polnud, aga ootasin erinevaid saadetisi – reede on postipäev. Kuller käinud, hüppasin Wilsonisse ja läksin Cow Bay randa peesitama. Ilm oli imeilus ja peale minu polnud rannas peaaegu mitte kedagi. Lugesin raamatut ja tukkusin veidi ning vaatasin niisama ringi, oli mõnus! Õhtul naasesid poisid suurima flathead kalaga, mida ka kunagi näinud olen ja 5-6 mudakrabiga. Võib öelda, et nende pikad kalastuspäevad ja päikesepõletus läksid asja ette. 😀 Peale õhtusööki vedelesime veel mullivannis ja nii mu vaba päev otsa saigi.

Täna sai mõnusalt sisse magada, kella poole kümneni, haha – mäletan, kui sissemagamine tähendas alles vähemalt lõuna ajal voodist välja veeremist. 😀 Meid ootavad nüüd ees veidi kiiremad tööpäevad taaskord, umbes 5-7 majakest iga päev, aga pole hullu. Homme lahkub Tšiili paar – nad olid kokku meil siin 2 kuud ja asemele tulevad 2 neiut Saksamaalt.

Categories: Austraalia, Daintree, Queensland | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: