24/7 ninapidi koos?

Elu tiksub vaikselt oma rutiinses rütmis mul siin keset džunglit ja võib öelda, et ei ole millegi üle kurta. Muidugi võiks ilm ilusam olla (eestlane pole ju kunagi rahul) – käesolev nädal on veidi vihmane ja üsna tuuline olnud siiani, loodetavasti mööduv nähtus, sest siinses piirkonnas peaks aasta mõnusaim kliima olema hetkel. Vähemalt on soe ikka. 🙂 Ja ma ignoreerin sellist kuulujuttu kohe hea meelega, et sel aastal algab märg aastaaeg (wet season) juba tavapärasest varem – kurat küll, kuiv pole ju korralikult kohalegi jõudnud (olen Eesti suve tunnused endaga siia vist kaasa toonud)!

DCIM100MEDIADJI_0503.JPG

Oleks ka tore, kui kanalisatsioonisüsteemi alarm vähemalt 5 korda päevas ilma põhjuseta ei piiksuks. Üsna tüütu ja ka veidi piinlik on keset hommiku- või õhtusöögi serveerimist restoranist välja minna ja laudteelt alla põõsastese hüpata, et alarmi OFF nuppu vajutada. Samas raudselt on keegi jälle mõne märja salvrätiku või tampooni vetsupotist alla lasknud, mis kanalisatsioonipumpa nüüd blokeerib ja just sellepärast see alarm kisabki. Mis siis, et paak alles paar päeva tagasi tühjaks pumbati. Aga sellega tegeleme siis, kui peab.

Tualeti teemade jätkuks võiks restorani WC põrand terve olla, et sealt varsti keegi läbi ei kukuks koos vetsupotiga. Märkasin mõned päevad tagasi, et põrandaplaadid on hakanud poti ümber lainetama ja lähemal uurimisel selgus, et vett lastes tilgub kõik kenasti läbi vuugivahede ja mädanenud põrandalaudade otse maha. (Kõik hooned siin on maapinnast meeter-paar kõrgemal talade peal.) Tuleb välja, et kui pott kunagi aastaid tagasi paigaldati, siis pandi sinna liiga lühike äravoolutoru. Õnneks saab antud probleemi hetkel üsna vähese vaeva ja kuludega ajutiselt parandada ja sellega tegeleb üks kohalik remondimees ilmselt paari päeva jooksul.

Kõik need mured on aga tööalased, seega ikkagi ei kurda. 🙂 Täna tuli Isaaci vend meile külla kuni järgmise pühapäevani, mis tähendab seda et Isaac saab lõpuks oma poiste tegemisi teha, mida ta siin ikka minuga teha üritab. Mulle meeldib küll kalal käia, aga võib olla kord kuu või kahe jooksul, mitte iga nädal. 😀 Minult on tihti küsitud, kuidas me saame üksteisega koos töötada, elada ja iga vaba hetke veeta 24/7 ja ikka hästi läbi saada? Hea küsimus, ma täpselt ei tea, aga meie puhul see vähemalt töötab, oleme õppinud üksteisele oma aega andma ja püüame töömured tööl hoida, mitte õhtul tuppa kaasa tuua. Ja kui ongi midagi ütelda, siis ütleme ära ja räägime asjad selgeks ning lähme eluga edasi. Igatahes on väga tervitatav A. külasolek ja loodan, et eelseisvad päevad tulevad ilusad, et saaks midagi vahvat ette võtta ja vahetevahel on mõnus vaba aega ainult iseendale võtta. 🙂

cow-bay-rand-10-min-soidu-kaugusel

Ahjaa, nüüdsest teavitab teid uutest postitusest minu blogi leht Facebookis, mille leiad SIIT.

 

Categories: Austraalia, Daintree, Queensland | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: