Rahvaloendus

9. augustil on Austraalias Census Night ehk maakeeli rahvaloendus. Sain paar kuud tagasi tööle kirja, et see on tulemas ja sel ööl kõik siin viibivad inimesed tuleb üles lugeda. Austraalias on rahvaloendusel osalemine seadusega kohustuslik, millest tuleb mul kliente teavitada. Õnneks pole mul rohkem midagi erilist teha vaja, kui vastavad ankeedid tubadesse laiali jagada ning need 10. augusti hommikul kokku korjata. Kui keegi otsustab neid mitte täita või seda hoopis neti teel teha, siis panen tabelisse lihtsalt vastava märke ja muud kohustust mul pole, sest olen neid eelnevalt teavitanud sellest, et mitte-täitmise puhul võib trahvi saada. Täitsin enda ja Isaaci ankeedid juba ära, siis ei ole vaja teisipäeval selle pärast muretseda, oleme ju nagunii siin. 😀 Austraalias toimub rahvaloendus iga viie aasta tagant. Huvi pärast vaatasin järgi, et Eestis toimus rahvaloendus viimati 2011.aastal ja oli viimane selle-laadne, kuna 2020. aastal plaanitakse hoopis registripõhist loendust, kus inimesi isiklikult ukselt-uksele enam ei küsitleta.

Categories: Austraalia, Daintree, Queensland | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Rahvaloendus

  1. Lugesin just et Austraalia online-rahvaloendust tabas küberrünnak 😀 how nice 😀

    • sirliniidas

      Hahaa, jaa, ega siinmaal see e-riiklus v2ga tasemel pole. Aga positiivsel toonil saab seda t2ita kuni 23.septembrini, haha. Kui ma Eestis tegin k6ike alati netis, siis siin teen enamatsi just paberil nendel samadel p6hjustel. 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: