Krõpsuhais ja vabad päevad

Ma ei saa oma pahameelt endale hoida ja Isaac on mu vingumisest juba tüdinenud, seega pean siin ka veel ära märkima selle, et õues haiseb nagu mustad sokid! Haha, tegelikult nii hull ka ei ole, aga kätte on jõudnud jälle see aeg, kus mingit tüüpi taim või puu õitseb ja kõik kohad on selle lõhna haisu täis. Avastasin selle umbes nädal-poolteist tagasi, kui autos koguaeg sibula kartulikrõpsu hais oli ja ma selle allikat leida ei suutnud. Esmaspäeval käisin autopesulas ja küürisin tööauto seest kui ka väljast puhtaks, kuid hais jäi. Vahel vähem, vahel rohkem. Cairnsi sõites muutus hais jälle hullemaks ja ma juba arvasin, et hakkan vaikselt hulluks minema. Lõpuks, kui Isaac mu üle naermise lõpetanud oli, tuletas ta mulle meelde, et sama asi toimus täpselt aasta tagasi ja siis meenusid mulle mu täpselt samasugused emotsioonid aasta tagusest ajast. Ja no ma ei tee nalja, tegu on täpselt sibula kartulikrõpsu lõhnaga (mis hakkavad pahaks minema), mis tugeva tuulega muutub ikka päris korralikult mustade sokkide haisuks. Pole just kõige meeldivam aroom, aga loodetavasti läheb varsti üle?! 😀

Toredamatel teemadel jätkates, käis mul külas üks Eesti neiu, kes oma partneriga siinkandis olid paariks päevaks ja muidu Cairnsis elavad. Ta kirjutas mulle Facebookis, et kas võivad läbi tulla ja mis saaks mul selle vastu olla, kui toredad kaasmaalased tuttavaks tahavad saada. 🙂 Jõime kohvi ja näitasin neile lodge’i ning äkki näeme kunagi jälle.

Ootamatul kombel saime omale praegu jälle 3 vaba päeva, kuna viimasel hetkel tulid mitmed broneeringute tühistamised, mis tähendas aga seda, et ma sain täna maja ära koristatud ja jõudsime isegi Mossmanis poes käia ning Isaaci väikelaeva juhilubade avalduse lõpuks sisse anda. Praamiga üle jõe saamine on hetkel omaette katsumus, aga õnneks on meil kohalike kaart, millega Mossmani poolt tulles saab prioriteet järjekorras peale. Tunnen turistidele kaasa, kes seal suhkuroo põldude vahel looklevas järjekorras üle 2 tunni jõeületust ootama peavad… Mu Instagramis näeb pisikest videot ka, mille seal täna filmisin.

Lisaks toimetustele oleme vabu õhtuid kasutanud, et harida end veel Austraalia filmimaastikuga ning nimekirja lisandusid “The Dressmaker” Kate Winsletiga ja klassik “The Castle”. Mõlemaid filme julgen soovitada – esimene on 2015. aasta oma ja sobib võib-olla veidi rohkem naisvaatajale (Isaac leidis filmi veits igav olevat), aga kohe kindlasti pole tegu tüüpilise romantilise komöödiaga. Teine film on taaskord selline omamoodi, aga õnneks ei lenda seal verd, kedagi ei tapeta ega piinata ja on pigem heatuju-film. 🙂

Categories: Austraalia, Cairns, Daintree, Queensland | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Krõpsuhais ja vabad päevad

  1. Ma mäletan kui mulle esimest korda “The Castle”-it näidati, ma ei saanud absoluutselt mitte midagi aru ja nüüd räägin ise samamoodi nagu need boganid seal 😀

    • sirliniidas

      Sellepärast olengi õnnelik, et alles nüüd neid vaatan. 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: