Vihmast, tööst ja puhkuseplaanidest

Mõtlesin siia veel mõned read enne Krista tulekut kirja panna, kuna ilmselt ma järgmise kuu jooksul nii tihedalt siia ei satu. Meil on viimastel päevadel hull vihm maha sadanud, mis muudab siinkandis liikluse kohati päris ohtlikuks ja otsustasin kolmapäeval siiski Isaaci Kristale lennujaama vastu saata, sest olgem ausad, ta on palju kogenum ja kindlam juht kui mina. Täna hommikul oli Cairnsi ja Mossmani vahel näiteks ühe tunni jooksul kaks autoõnnetust (maantee on hullult kurviline seal) ning meie kandis on üleujutusi ja mahakukkunud puid ning oksi. Endal süda rahul, et sõbranna turvaliselt siia jõuab ja samas saan siin aidata ka tüdrukutel toad valmis panna kiiremini, kuna meil hetkel 5-6 majakest päevas. Ilmateate kohaselt peaks vihm hakkama homsest taanduma ja nädala lõpuks peaks isegi päike välja tulema, seega ma südamest loodan, et nii ka läheb. 🙂 Homme saab meie külalistetuba Krista jaoks veel korraliku koristuse ning lõpetan käsilolevaid tööprojekte ning kolmapäeva pärastlõunal me juba kohtumegi!

Esimesed paar nädalat veedame meie kandis siin, nendest on täiesti vabad päevad 29, 30, 31. mai ja 1.juuni ning 7.juunil sõidame Cairnsi, kus tööauto omanikule üle annan. Öö veedame Krissuga Cairnsis ja 8.juunil lendame Sydneysse, kus Siretiga kokku saame. Mina käin 9.juunil kiirelt Canberras passil järgi ja 11.juuni saadame Krista tagasi Eesti poole. Siis on meil veel üks öö koos Siretiga Sydneys ning 12.juunil lendan tagasi Cairnsi, kus tuleb mul üks öö veeta enne kui Isaaci juurde Normantoni lendan. Sealt tripime meie bussiga tagasi kodu suunas ja 15.juuni õhtuks peaksime tagasi olema. Vot selline plaan. 😀

Meil siin on tegelikult viimastel nädalatel Isaaciga omavahel palju nägelemist olnud ja seda just töö pärast. Nii jõudsime lõppude lõpuks üksmeelele, et maksu mis maksab, aga meil on iga paari nädala tagant kahte vaba päeva vaja ja seda ka kõrghooajal ehk juuli ja augusti jooksul. Oleme endale ja omanikule tõestanud, et suudame küll 7 päeva nädalas pikki päevi teha, aga samas kaua võib ja mille nimel. Jah, me säästame siin rohkem kui ühegi teisel töökohal kunagi, aga samas oleme saanud paremat palka vähemate töötundide ja vastutuse eest. Võtsin siis julguse kokku ja saatsin omanikule meili seletamaks meie olukorda ja et oleme omale kahe kuu peale kokku 8 päeva ära blokeerinud, et mitte hulluks minna ja päeva pealt siit välja kõndida. Seletasin kenasti ära, et kahjuks keerleb meie elu ja suhe lodge’i ümber ja nii ei ole tervislik ega jätkusuutlik. (Oleme sellel teemal temaga korduvalt varem vestelnud, aga tema vastus on see, et kui suudame lisa sissetulekut kuskilt genereerida, siis saab ka lisatööjõudu palgata. Seda aega me oma 15-16 tunniste tööpäevade kõrvalt aga enam ei leia, et näiteks öömatku või kalastusrekti korraldada.) Enne vastamist lasi ta meil päev otsa praadida ja lõpuks vastas ühe lausega, et eks vaatab kui ta juunis siia tuleb, aga et august on meie suurima käibega kuu ja eks ta peab siis ise siia tulema või kellegi organiseerima. No super ju! Kelle teise vastutus see siis ikka on, kui mitte tema. Kahju on ainult sellest, et ta mõistab seda alles nüüd, kui me ta sisuliselt ultimaatumi ette pidime panema. Me ei taha siit ju lahkuda, aga kas tõesti peab siis sellega ähvardama. No meil on Isaaciga omavahel läbisaamine jälle parem ja kui kõrghooaeg üle elatud, siis saab jälle edasi vaadata, et mis ja kuidas. 🙂

Isaacist veel rääkides, siis täna pani ta posti oma Resident Return Visa avalduse, millele siis paari päevaga vastus peaks tulema. Põnev!

Categories: Austraalia, Cairns, Daintree, Queensland | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Vihmast, tööst ja puhkuseplaanidest

  1. Täitsa uskumatu, inimene ei mõista et te ju teete pmst non-stop tööd, nagu Sa kirjutasid et 15-16h ja ma pakun et kui öösel mingi teema on, siis ikka olete ju teie kes peate reageerima. Hale siis anda mõni vaba päev või 😀 :D. Aga see suht tüüpiline, ise elab eemal ja peaasi et töö tehtud on, ega muu ei koti ju.

    • sirliniidas

      Jah ja kujuta ette et see vaba päev võiks ju tuua sisse veel nii ja nii palju raha ja nüüd me siis sedasi tahame vabaks, haha 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: