Hääletus läks käima NÜÜD!

Kes veel kursis pole, siis Eesti Blogiauhindade hääletus on nüüd käimas ja kestab see kuni 31.maini. Hääletada saab SIIN ja minu blogi asub kenasti “Elu Välismaal” kategooria all. Kahjuks ma ise küll üritusele minna ei saa, aga kel mahti, siis seadke sammud 11.juunil kohvikusse Wabadus, kus parimad blogijad tunnustatud saavad ning külastajatele jagub samuti üllatusi. 🙂

Meil on selja taga kaks vaba päeva, millest esimese veetsime Port Douglases ja Cairnsis (töö)asju ajades. Mina käisin viimast auku parandamas hambaarsti juures, kus tehti mulle nii kõva tuimestav süst, et alles 6 tundi hiljem sain rääkida nii, et minust aru saadi ja söök-jook ei voolanudki mööda lõuga laiali. 😀 Täna saime jälle paadi merele viia ning vaatamata natuke liiga tugevale tuulele oli meil imetore päev, püüdsime palju kala (mina sain päeva suurima :P) ja õhtul ligunesime mullivannis. 🙂 Videomaterjal tulekul!

Categories: Austraalia, Daintree, Eesti, Queensland | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: