Hääletus läks käima NÜÜD!

Kes veel kursis pole, siis Eesti Blogiauhindade hääletus on nüüd käimas ja kestab see kuni 31.maini. Hääletada saab SIIN ja minu blogi asub kenasti “Elu Välismaal” kategooria all. Kahjuks ma ise küll üritusele minna ei saa, aga kel mahti, siis seadke sammud 11.juunil kohvikusse Wabadus, kus parimad blogijad tunnustatud saavad ning külastajatele jagub samuti üllatusi. 🙂

Meil on selja taga kaks vaba päeva, millest esimese veetsime Port Douglases ja Cairnsis (töö)asju ajades. Mina käisin viimast auku parandamas hambaarsti juures, kus tehti mulle nii kõva tuimestav süst, et alles 6 tundi hiljem sain rääkida nii, et minust aru saadi ja söök-jook ei voolanudki mööda lõuga laiali. 😀 Täna saime jälle paadi merele viia ning vaatamata natuke liiga tugevale tuulele oli meil imetore päev, püüdsime palju kala (mina sain päeva suurima :P) ja õhtul ligunesime mullivannis. 🙂 Videomaterjal tulekul!

Categories: Austraalia, Daintree, Eesti, Queensland | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: