Blogiauhinnad?!

Ma ei tea, kui paljud on üldse kursis, aga eelmisel aastal alustati Eestis sellise traditsiooniga nagu Blogiauhindade jagamine. Auhindu jagati erinevates kategooriates, näiteks parim kokandusblogi, huvitavaim reisiblogi või naljakaim blogija… Sel korral toimub kõik üsna süsteemi järgi ja panin minagi oma blogi sinna seekord kirja, sest, miks mitte? Olen seda juba nii pikalt kirjutanud ja praegu tunnen, et nii pea seda jätta veel ei taha. 🙂 Las siis loevad teised ka, kui ainult pere ja sõbrad, äkki on kellelegi huvitav. 😉

Praegu on igatahes käimas esimene voor, mis kestab 1.maini ja kutsub üles blogijaid end ise üles andma ja kategoriseerima. Teine voor algab 6.mail ja siis saavad kõik oma lemmikule hääle anda ja seda ühelt IP-aadressilt vaid ühe korra, et asi aus oleks. Hääletus lõpeb 31.mail ning 11.juunil tehakse võitjad teatavaks kohvik Wabadus-es, kuhu kõik oodatud on, kellel huvi – peaks süüa ja juua saama ning üllatusi ja elavat meelelahutust pakutakse ka. Tahaks isegi minna. 🙂

Minu blogi leiab kategooriast “Elu Välismaal”, mis asub siin ja eks ma annan ka hiljem siis märku, kus hääletada saab. 😛 Ma leidsin sealt lehelt igatahes palju uusi ja huvitavaid blogisid, mida jälgida.

Kolmapäeval saabuvad meile uued vabatahtlikud, sedakorda on tegu Austraalia paariga, kes on ka väikestviisi muusikud ning lähevad juba laupäeval kohalikku kohvikusse Open Mike (Avatud Mikrofon) õhtule. Koristasin täna nende majakest, kuna eelmiste vabatahtlike lahkumisest on üle kuu möödas ning keegi pole seal kuude viisi korralikult koristanud. Olles vuugivahedest hallitust kraapinud ja tolmurullidega kenasti kaetud saanud, asusin väljalülitatud külmkappe puhastama, enne kui nad sisse lülitan uuesti. Esimese külmkapi (köögis on seal 2 pisikest minibaari külmikut) puhastamine möödus üsna sündmustevaeselt, aga teise juurde asudes pidasin küll imelikuks, et keegi on köögirätikud sügavkülma jätnud. Jõudsin selle mõtte vaevu välja öelda, kui märkasin (loe: kiljatades avastasin) kedagi külmkapi sahtlis ringi jooksmas. Esimene mõte oli kohe, et tegu on melomy ehk kohaliku hiiretaolise olevusega. Lähemal vaatlusel selgus aga, et tegu on hoopis Subtropical Antechinus-e ehk hoopis kohaliku rotisuuruse hiiretaolise olevusega. Meie külalisel oli ka väike pojake küljes rippumas. Minu püüdlustele uusi koduloomi omandada pani Isaac kiiresti lõpu ja õige ka tegelikult, seega pakkusime oma külalistele küüti ja viisime nad jõe äärde hoopis nende loomulikku keskkonda nautima. Teame, et nad suudavad ka metallist läbi närida, aga küsimus jääb siiski õhku, kuidas ta ikkagi külmkapi sisse sai, kui peale põhjalikku juurdlust ei leidnud me mitte ühtegi auku? Isaac filmis loomakeste vabastamist ka, minu Facebook’ist äkki näeb seda kunagi. 😀 Seniks pilt Internetist:

Isaac’i sünnipäeva puhul äratasin ta pannkookidega voodis, päeva veetsime üsnagi igavalt töötades, pärastlõunal käisime ratastega rannas ning õhtul vaatasime filme ning nautisime head sööki. 🙂 Kinkisin talle Luwak (“kassikaka”) kohvi, mida ta pea aasta aega, peale Indoneesias käimist igatsenud oli.

Kas te jooksite seda kohvi, mille oad on korjatud civet’i nimelise loomakese väljaheite seest? 😀

Categories: Daintree, Eesti, Queensland | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Blogiauhinnad?!

  1. Kui ma ei teaks et oad on korjatud kaka seest siis ma jooks, no loogiline haha, aga kui ma teaks siis ehk prooviks aga tõik et oad on looma kaka seest korjatud on päris väkk 😀

    • sirliniidas

      Seda küll, aga tegelikult pean tunnistama, et jube hea kohv on, kuigi ise suur kohvijooja pole. 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: