Laske magada!

Oleme kenasti tagasi Austraaliasse jõudnud ja reisimuljetest kirjutan siis, kui olen oma unevõla korralikult tasa maganud ja tööasjadega järjele jõudnud. Praegu on laupäeva õhtu, oleme kaks ööpäeva umbes üleval olnud, kuna viimastel lendudel ei tulnud miskipärast kohe üldse und. Lendasime Bangkokist Sydneysse 9 tundi, sealt edasi Cairnsi 3 tundi, võtsime rendiauto, millega käisime oma laptopil järgi ja vurasime koju 2 tundi. Omanikul oli tuli takus siit lahkumisega, mistõttu ei saanudki end kohe oma voodisse kerra sättida, sest üks majake on meil täna siin. Õnneks tegi ta ise neile check-in’i ära ja kuna me restorani täna ei avanud, siis polegi nendega siiani kokku puutunud. Nii me siin praegu venitamegi, et saaks normaalsesse unerütmi tagasi ja umbes 21-22.00 ajal alles magama minna. Ma võtsin veel viimased jõuvarud kokku ja pakkisin oma asjad lahti, kuigi pea on küll nii paks otsas praegu, et mitte millestki ei saa aru. 😀 Nii ei pea aga enda asjade pärast homme muretsema ja saab tööle keskenduda rahulikult.

Seniks aga vaadake videoklippi meie pulmast, mille ma lõpuks kokku sain ja mis õnneks ka arvutisse alles jäi peale parandust. 🙂 P.S. Hammasratta alt saab kvaliteeti paremaks ka!

 

Categories: Austraalia, Cairns, Daintree, Queensland | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Laske magada!

  1. Oeh, väga armas video, mulle nii meeldib vaadata õnnelikke inimesi ! 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: