Tere 2016!

Head Uut Aastat teile, kes te veel ikka siia blogisse kiikamas käite! 🙂 Meie vana aasta õhtu möödus nii igavalt, kui veel võimalik, aga ei kurda üldse. Tegime pool päeva tööd ja ülejäänud pärastlõuna ning õhtu vahtisime niisama telekat ja filme. Panin igaks juhuks veel äratuse 23:59-ks, et aasta vahetumist mitte maha magada. Ja siis ta tuligi ja me saime lõpuks magama ära minna. 😀 Pensionärid täiesti, noh! Aga esimene aastavahetus meil, kus kumbki meist ei pidanud tööl olema, seega parem kui eelmised. 🙂

1.jaanuarist täitusid meil kõik majakesed külalistega ja täismaja jagub meil veel paariks päevaks. Õnneks on vaim värske ja kliendid kõik normaalsed siiani, seega mingit draamat ega tülgastust pole tekkida jõudnud. Kliente jagub meil jaanuari viimase nädalani, kus praeguse seisuga ootab jälle 7 vaba päeva ilma ühegi broneeringuta – saabki korralikult reisiks valmistuda! Me oleme mõlemad nii valmis puhkuseks, et muule enam ei mõtlegi ja proovime lihtsalt järlejäänud päevadega kähku ühele poole saada! 🙂

Categories: Daintree, Eesti, Queensland | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Tere 2016!

  1. Haha, vaatan et teie aastavahetus väga sarnane meie omaga 😀 Samamoodi vaatasime filmi ja vaevu jõudsime uue aasta ära oodata. Seega me ka parajad pensionärid, ma veel ütlesin B-le et issand kui igavad inimesed me oleme, teised pidutsevad väljas aga meie juba valmis magama minema 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: