Džungli loomaaed

Enne veel, kui on aega kirja panna seiklustest Siretiga, siis mainin kiirelt ära, et kevad on ikka õhus. Igasugu erinevad loomad ja linnud on end ilmutama hakanud, keda enne näinud polegi. Paar nädalat tagasi jättis süda paar lööki vahele, kui toast välja astudes nägin köögi taga maas vähemalt kahemeetrist elukat. Esimene mõte oli, et kes krokodilli lahti lasi? Tegu oli aga hoopis goanna-ga ehk suure sisalikuga, keda eesti keeles teatakse vist varaani nime all. Tegu oli ikka väga suure isendiga, erinevaid pilte neist saab näha siit. Peale seda kohtumist oleme me neid ikka üsna igapäevaselt igal pool kohanud, küll palju väiksemaid isendeid.

Samuti õnnestus meil näha üsna haruldast vaatepilti, kus isane ja emane cassowary koos ringi patseerisid. Kes lodge´i Facebooki lehte jälgib, teab, et isa jättis väikese cassowary enda eest nüüd seisma ja siis sai selgeks, miks – paaritushooaeg on jälle alanud. Eks varsti on siis uut tibukest oodata. 🙂 Cassowarydel käib asi sedasi, et emane muneb muna ning isa istub sellel 56 päeva, kuhugi ei lähe ning seejärel kasvatab lapsukese üles ka. Aasta ema tiitlit neile vist ei jagata… 😀

WordPress ei taha minuga praegu aga üldse koostööd teha, mistõttu pole mul võimalik ühtegi pilti üles laadida. Eks ma siis pean neid teile järgmisel korral näitama. 🙂

Aega hakkab rohkem üle jääma ka enda jaoks, mis tähendab, et äkki juba paari päeva pärast saab pikemat postitust lugeda. 🙂

Categories: Daintree, Queensland | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Džungli loomaaed

  1. Õnnesoovid teisele poole maakera! Loodetavasti toob kättejõudnud eluaasta oma suurimate soovide täitumise või siis vähemalt väga suure sammu nende suunas! Kui Eestisse jõuad, siis teeme kokteilid!

    • sirliniidas

      T2nud Mihkel! Sammud selles suunas on kindlasti k2sil! Veebruarini!

  2. sirliniidas

    Aitäh Miq! Väga toredad soovid – teeme need rummid, kui tulen!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: