Veel pilte

Postitusi tuleb kui Vändrast saelaudu, mis toimub? 😀 Tegelikult meenus, et polegi teiega ju pulmapilte jaganud, seega siin nad nüüd on. Ja noh, seniks kuni netti on antud, eks tuleb kasutada.

Netist rääkides, siis on naljakas vaadata, kuidas inimesed tulevad meile siia, ahhetavad ja ohhetavad et kui imeline loodus ja mis kõik ja siis istuvad terve pärastlõuna meil restoranis ninapidi oma telefonides. Hullemal juhul isegi läbi õhtu- ja hommikusöögi. Proovi siis korralikult lauda teenindada, kui isegi ei märgata, et eelroog on sujuvalt magustoiduks muutunud. Kõige naljakam on siis, kui nett on üliaeglane ja reaalselt pole midagi võimalik sellega peale hakata, siis ikka istutakse tundide viisi ja loodetakse midagi saavutada. Omanik on üldse sedameelt, et Wifi tuleks üldse külalistelt ära võtta – kui loodust ja seda keskkonda siin hinnata ei osata, siis ei tuleks siia üldse tulla.

1373825588-smartphoneaddiction

 

Categories: Daintree, Queensland | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Veel pilte

  1. Kusjuures Sirli, see telefonis istumine on tõesti nagu aamen kirikus, igal pool ja igal ajal. Näen seda ise ka oma töö juures, inimesed tulevad kambaga lõunat sööma ja siis kõik istuvad oma telefonis ja üksteisega ei räägita. Jah tunnistan et ma ka pausidel vahel loen uudiseid nt, aga kui istun kellegagi koos siis ma eeldan et keegi oma telefoni ei näpi. Vahel teeb seda B ja siis on väike ütlemine garanteeritud 😀 on grupp inimesi kes ei suuda elada ilma telefoni või siis arvutita.

    • sirliniidas

      No t2pselt, ega isegi sellest pahest prii pole, aga s88giaeg v6iks ikka selleks j22da ainult. 🙂 Eriti kui v2lja minna.

  2. Ja väga väga ilusad pildid, ma mõtlesin omaette et kas me siinsed andunud lugejad ka näeme kunagi, aga ei pidanud õigeks hakata pommitama küsimisega, aga super et siiski ära sai nähtud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: