Pildipank ja veel juttu

Unustasin eile mainida, et möödunud nädalavahetusel külastasid meid Austraalia telekanal 10 seiklussaate The Offroad Adventure Show (link siin) saatejuht ja kaameramees. Nad tegid lugu meie lähedal asuvast seikluspargist Junglesurfing ning peatusid kahel ööl siin meie juures. Vastutasuks filmisid nad ka siin ja umbes nelja nädala pärast peakse meist 15 sekundliline lõik eetrisse minema. 🙂 Me seda kanalit ise siin ei näe, aga netist peaks seda ka vist võimalik vaadata olema siin.

Päevad on endiselt pikad ja tööd täis, aga tunneli lõpus paistab valgus ja septembrist rahuneb meil siin olukord maha üsna palju. Õnneks sunnime end ja üksteist ikka pause võtma ja lõõgastume õhtu lõpus mullivannis ka aeg-ajalt. 🙂

Categories: Daintree, Queensland | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: