Juulikuus lumi on maas…

V6i siis sel aastal rahe pigem, nagu ma kuulsin, et Eestis olla hiljuti olnud. 🙂 Meie kylmalaine on nyyd m88dunud ja asendunud on see hoopis vihmaga, mis on 6hu tagasi soojaks muutnud, kuid 6huniiskuse lakke visanud. Aga ei kurda. 🙂

Kiire n2dal on j2lle selja taga – kylastajad on yldiselt toredad, aga leidub ka natuke teistmoodi inimesi, kes vajavad igal sammul t2helepanu. Nii olemegi eemaldanud 2mblikke WC-dest ja akendelt ja pidanud seletama, et meil ei ole siin loomaaed ja me ei saa k6iki loomi ja nende k2imisi kontrollida. 😀 Lisaks jamas yhel 6htul meie generaator j2lle yle pika aja ning siis pidin seletama, miks Wifi ei t88ta, kui elektrit pole… See on 6nneks praegu korras j2lle. N2dalavahetus on natuke vaiksem, mis annab meile v6imaluse ka endi patareisid laadida – broneerisin meile pyhap2eva 88ks Port Douglas’es toa, et saaksime natukene t88m6tted selja taha j2tta. Isaac’ile pole veel 8elnud, teen talle pyhap2eva hommikul yllatuse. 🙂

Kuna tihti ei j6ua ma siia pilte ja videosid laadida, siis hoidke silm peal hoopis lodge’i Facebook’i lehel (link siin), sest sinna panen ilmselt tihemini pilte ja lisaks ka minu Instagrami kontole (link siin).

Aga kuidas teil l2heb ja kas on midagi, millest t2psemalt kuulda tahaksite?

Categories: Daintree, Queensland | 6 kommentaari

Navigeerimine

6 thoughts on “Juulikuus lumi on maas…

 1. Mina tahaks kuulda nt sellest et kuidas on olla abielus ja üleüldse kui erinev on Isaac nt eesti meestest? 😀 Äkki oled juba kirjutanud aga ei meenu. Muidugi saan aru kui ei taha hakata siin lahkama oma suhet, aga huvitav oleks ikkagi lugeda 😀

  • sirliniidas

   Oehoeh.. ma nyyd ei teagi kohe, pean Sulle siin kommentaarides ilmselt vastama, ei ole kindel, kas Isaac v2ga tahaks, et selle yle siin lahkaks avalikult. Aga vastan Sulle kindlasti. 🙂

  • sirliniidas

   Abielus olla ei ole tegelikult mingit tunnet erinevat, mis enne oli. Lihtsalt on kuidagi see teadmine, et juhtugu mis tahes, aga oma probleemid ja tülid tuleb ära lahendada, kuna minema kõndida lihtsalt ei saa. 🙂
   Minu eelmiste suhetega võrreldes on Isaac väga erinev Eesti meestest, kuna temaga oli esimeset päevast võimalik kõigest rääkida. Lisaks ka see, et ta viis mind päris kohtingutele, mida Eestis nii väga ette ei tulnud – eks hängimas ja koos käimas käidi ikka, aga mitte näiteks restoranis õhtustamas või kahekesi telkimas jne. Meil oli esimesest päevast peale ikka selline klapp, et maailm oli üks suur roosamanna. 😀 Kõik imestavad, et päris kiirelt on meie suhe edenenud, aga kui olla 24-7 koguaeg koos, elades ja töötades, siis lähebki ju üksteise tundmaõppimine kiiremini. Roosamanna periood saigi umbes 6 kuuga otsa, kui mõistsime, et elus on reaalseid asju ka vaja teha ja vahel tuleb probleeme ka ette, kuid neile leiab alati lahenduse – kommunikatsioon on kõige võti, rääkima peab. Vot nii, loodan, et see vastas Su küsimusele. 😛
   Aga sama küsimus Sullegi, kuidas Sinu partner erinev on Eesti meestest? 🙂

   • Ma polegi abielule sellise pilguga vaadanud, et nagu ytlesid siis nii lihtsalt minema kondida ei saa. Ega ei saagi, siis juba ikka pingutad rohkem mitte ei jookse miskise suurema tyli jarel kohe laiali 😀
    Oojaa, kuigi ma ei ole oma boyfriendiga abielus, siis sellegipoolest voin oelda et ka meie suhe arenes kiiresti. Septembri lopus saime tuttavaks, oktoobri lopus tundsime molemad et enam ei ole niisama koos aja veetmine vaid et oleme suhtes, novembris kolisin tema juurde 😀 ja aasta aega hiljem siis saime nii palju jalad alla et kolisime majakaaslastest eraldi elama.

    Mul pole varem sellist pikemat suhet olnudki, tema siis see esimene pikem, aga eks kohtinguid ja niisama ajaveetmisi ikka oli varasemas elus ka, aga kui vorrelda teda ja teisi meessoost isendeid kellega ma elus kokku puutunud, siis ta algusest peale oli vaga hooliv, naitas valja et tal on tunded, toi voi kuu taevast alla, peaaasi et mul hea oleks olla 😀 ja see kestab siiamaani, kolm aastat saab tais aga tema see kulg on jaanud samaks. Eriti meeldib mulle see et tema on see kokkaja pool meist 😀 😀 ma ise pole eriline kata, ma voin pigem koristada 😀 yhesonaga jah, ma naen ja tunnen et mind armastatakse :)) ei pea moistatama kas on tunded ja kuidas on jne 😀

 2. Väga vahva blogi, edu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: