Unine esmaspäev

Ega midagi tarka öelda polegi, kasutan lihtsalt juhust, kui bossi tööl pole ja võtan veidi vabamalt. Eile läks pubis kuskil kaheni, magama sain umbes enne nelja ja kaheksast üles täna hommikul, seega hetkel näen välja umbes täpselt selline:

sleepy-o

Päris mitu töökaaslast on küsinud, kas minuga on kõik korras, et ei pidavat just kõige värskem välja nägema. Ma isegi ei viitsinud end üles mukkida hommikul, silmad ei seisnud lahti. 😀 7 päeva nädalas töötamine jätab oma jälje, mis siis et pikki vahetusi ei tee. Kokku olen vist kuu aega olnud iga päev tööl, aga iga sent on ka arvel, seega mõnusa puhkuse nimel ei ole kahju veidi rügada. 🙂

Mu telefon otsustas, et ei taha enam minuga korralikult koostööd teha, mistõttu pidin selle eelmisel nädalal Telstrasse viima, kust see garantiisse saadetid. Lubati nädalaga vastus anda, loodetavasti said probleemid lahendatud ja saan selle varsti tagasi. Ekraan jamas tal juba ammu ning kaasa ei aidanud ka fakt, et see mul veeklaasi kukkus. 😀

Puhkusele ja peale seda rändama minnes jäävad kahjuks blogipostitused ilmselt vähemaks, ei hakka midagi lubama, aga proovin korra nädalas teid ikka kursis hoida, kuhu meid tee viib. 🙂 Austraalias on ju selle tasuta Wifi-ga nagu ta on ja mobiili data-t sööb igasugune netitamine ka hullu kiirusega.

Aga proovin nüüd paari tunni jooksul ka midagi kasulikku siin ära teha! 🙂

Categories: Launceston | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: