Wilson

Meie perre lisandus pühapäeval uus liige, kelleks on 1990. aasta valge diisel Mitsubishi express minibuss. Gumtree kaudu võttis meiega ühendust noormees Hobartist, kes selle ise pühapäeval kohale sõidutas ja vastu meie auto sai. Diil polnud võib-olla just kõige õiglasem, aga parim, millega me Tasmaanias leppida saime. Olen vist maininud, et palgad ei ole siin just väga arvestatavad ülejäänud riigiga võrreldes ja inimestel pole raha välja käia – kolleeg ostis aasta tagasi auto $34 000 eest ja ei saanud aasta hiljem rohkem küsida, kui $6000. Igatahes, van sõidab ja mootor on korras, see on põhiline. Ja konditsioneer on ka! 🙂 Isaac oli veits kurb, et pidi oma autost loobuma, aga oleks seda olnud nagunii, sest van pole kiire sportauto. 😀 Nüüd on meil igatahes oma kraami jaoks ruumi. Voodit pole küll sees, aga meil on meie swag, mida saame madratsina kasutada. Ahjaa ja nimeks sai van´il Wilson! 🙂

$_20(1) $_20

Categories: Launceston, Tasmaania | Sildid: , | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Wilson

  1. Hihi lahe nimi, aga noh justkui sobiks küll 😀

  2. Hea diil! Müüge hiljem kallimalt maha ka 😉

    • sirliniidas

      Kavatseme selle kallal ajapikku t88d ka teha, seega kindlasti! 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: