Suvi on tagasi

Kui vahepeal pidi jakid-pusad j2lle v2lja otsima, siis nyyd on soe suvi j2lle Launceston’i tagasi tulnud – t2pselt nagu Eesti kliima ikka, ei v2si kordamast. N2dalavahetusel midagi suurt plaanis aga pole, sest oleme m6lemad t88l, aga ega enne puhkust ei jookse ykski lisadollar m88da kylgi maha. 🙂

Mind ajas see numbritega kirjutamine nii närvi koguaeg ja mõtlesin praegu, et mis see siis ära googeldada pole – peab mingi lahendus olema ja mul on isegi veidi piinlik, kui lihtne see oli. 😀

Kuna ma siin Wifi-t piltide laadimise peale raiskama ei hakka, niigi on teine pidevalt otsas, siis tegin oma Instagrami konto avalikuks ja nii saavad ka need minu pilte näha, kes mind ei jälgi või seal kontot ei oma. 🙂 Kolmapäeval käisime ringi sõitmas ja avastasime end ühest imeilusast rannast, kus oli nii palju põnevat, et jooksin nagu väike laps ringi igasugu elukaid pildistades. 😀 Meritähti oli seal kohutavalt palju, lisaks püüdsime paar kala ja korjasime-sõime austreid. 🙂 Austraalias elamise võlud!

Categories: Launceston, Tasmaania | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: