Pakkida, pakkida ja veelkord pakkida…

…vahele muidugi ka koristada ehk kolimise võlud. Asju on IKKA liiga palju – võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju, eks?! Õudne, kuidas igasugu pisiasjad võivad nii palju ruumi võtta, aga ega sellest enne aru ei saa, kui püüad oma tervet elu ühte kohvrisse mahutada. Nii kaugele pole ma ikka jõudnud, et vaid üks kott oleks: ikka on suur kohver ja väike kohver ja veel seljakott tehnika jaoks ja spordikott asjade jaoks, mis viimasel päeval pesust on tulnud ja õues kuivavad ja on kohvrisse pakkida ununenud ja käekott jne. Rääkimata matkatarvetest, mis tõesti seekord on vist ainsad asjad, mille oleme suutnud tõesti ainult hädavajalikeks asjadeks taandada. Õnneks saab veel rohkem tavaari ära visata enne puhkusele minekut, kuna riideid pole palju vaja siis ja tagasi Austraaliasse tulles hakkame samuti suvega kaasas käima. Peab nentima, et tegelikult on päris vabastav see kõik, sest asjade omamisega kaasneb alati ka nende pärast muretsemine. Vähem asju, vähem muret. 🙂

giphy

Tuleb välja, et meie korterisse kolib pubis töötav Iiri neiu koos oma kahe sõbrannaga. Päris hea kokkusattumus. 😛 Ta oli nii mures, et kuidas nüüd sedasi nende pärast peame hostelisse kolima ja oli isegi uurinud maaklerilt, et nad võiksid idee poolest kolimisega oodata seni, kuni me puhkusele lähme. Vastus oli kinnisvarabüroo poolt aga eitav, mis on ka arusaadav – me olime juba enne neile teada andnud, et lahkume ja meie tuttavate asemel oleks võinud siia ju ükskõik kes kolida. Tomatitaimed ja mõned tarbeesemed jätame nüüd igatahes siia neid ootama. 🙂

Tööst oleks kirjutada ka, nii hotellist kui pubist, aga ma pole kuidagi sellel lainel olnud viimasel ajal, et siia erinevaid seiku kirja panna. Ilmselt ka seetõttu, et need on pigem negatiivsed ja ei taha neile palju rõhku panna, pigem ikka keskenduda positiivsele – ainult 6 nädalat on veel jäänud, mis seal ikka halada. 🙂

Aga homme ongi kolimispäev, olen täitsa elevil. Loodan, et hostelis saab tore olema. 🙂 Neil on seal tasuta Wifi ka, seega päris võõraks ei tohiks jääda ja postitusi proovin ikka kirjutada.

Categories: Launceston | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: