Ajutine kodu – check!

Nii.. peale mitmeid-kümneid kirju ja telefonikõnesid, millele vastuseid oli suhteliselt raske saada, oleme lõpuks leidnud omale 6 nädalaks elukoha. Kolime sisse meie kodust 5 minuti jalutuskäigu kaugusel asuvasse Arthouse Backpacker Hostel’isse, link siin. Võrreldes teiste kohtadega, kes ajavad äri vaid raha pärast, oldi seal väga mõistvalt vastutulelikud ja sõbralikud. Käisime täna kohapeal end tutvustamas ja kohaga tutvumas ning kogu hosteli atmosfäär oli lihtsalt nii vaba ja mõnus. Naersin, et teen kõike vales järjekorras – hostelites peatutakse ikka tavaliselt oma rännakute alguses vallalisena. 😀 Igatahes, nädalas maksame $345 privaattoa eest (tavahind $483/nädal) , mis on tsipa kallim, kui meie praegune rent, aga samas ei tule lisa telefoni-Interneti-teleka ega kommunaalide näol. Wifi on seal tasuta, tagaaias on väike aianurk (kuhu ma loodan oma tomatibeebid äkki adopteerimisele anda :D) ning kõik eluks vajalik on olemas. 🙂 Huh, üks asi vähem, mille pärast jälle muretseda! 🙂

Categories: Launceston | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: