Nii kuum on tunne!

Launceston’i on tabanud kuumalaine ja kraadid ulatuvad suisa +29ni! Kõlab lahjalt, aga päike on siin niivõrd palju rohkem intensiivne, et 15 minutiga saab põletuse kätte, kui päikesekreemi peal pole. Vähemalt on õhku, mida hingata, mitte nagu WA-s, kus tuuleiil võrdus suure fööniga.

Eelmisel pühapäeval otsustasime auto puudumise tõttu võtta ette oma trenniraja Cataract Gorge’s ja minna ujuma seda läbivasse jõkke. Tahtsime veidi privaatsust ja ka seiklust, mistõttu jätsime ülerahvastatud basseini selja taha ja suundusime sügavamale metsa vahele, kus mööda suuri kive turnides lõpuks oma eraldatud basseini leidsime. 🙂 Vesi tundus algul jahe, aga oli tegelikult mõnusalt soe ja siiski karastav. Alahindasime veidi oma veevarusid, mistõttu oli matk tagasi üpris väsitav, aga hakkama saime!

Oleme töötamise kõrvalt viimasel nädalal käinud avastamas Launceston’i ja ümberkaudseid söögikohti. Nii leidsime omale uue lemmikpubi, sõime üle pika aja Mehhiko toitu ja käisime linnast väljas ühes armsas trahtris oma 2.aastapäeva tähistamas. 🙂 Kinno jõudsime ka – käisime Kääbiku viimast osa vaatamas ja Isaac võitis mulle lõpuks minu oma päris minion’i! Inglismaal raiskasin liigagi suure summa selle mänguautomaadi peale, kust neid võita sai ja jäin tühjade kättega. 😀

IMG_20150107_203605

Auto saime neljapäeval lõpuks korda ja ei teagi täpselt, mis tal siis viga oli, aga igatahes sai välja vahetatud aku, kütusepump ja võti. Nüüd tuleb kätte võtta ja kuulutus üles panna, et see maha müüa. Otsustasime, et on aeg, enne kui midagi lõplikult nässu läheb sellega.

Üha enam toimub Launceston’is igasugu üritusi, nii on ees õllefestival Beerfest, Austraalia päeva tähistused ja City pargis aset leidev 3 päevane üritus Festivale. Igav ei hakka, aga samas tuleb nüüd tagasi säästulainele minna, kuna puhkus pole enam kaugel! 🙂

Categories: Launceston | Sildid: , , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: