Orbude jõulupidu

Enne, kui meie ringreisiga jätkan, siis vahele üks kiire postitus meie jõuludest. 🙂

Eile, 25.detsembril, olid siinmaal siis jõulud ja alustasime hommikut vahuveini ja maasikate ning vahukoorega. Avasime üksteise kingid ning vaatasime Üksinda Kodus kõik osad telekast ära. 😛

Pärastlõunal olime kutsutud pubi püsikundede poolt niiöelda “orbude jõulupeole”. Selline nimi siis sellest, et meil pole peret, kellega jõule koos veeta. 🙂 Oli palutud mingeid snäkke tuua ja kuna Isaac tahtis kindlasti Pavlova koogi kaasa võtta, siis arvasime, et tasakaaluks oleks tore pakkuda Eesti moodi soolaseid snäkke. Nii valmistasin täidetud mune, singirulle ja kartulisalati korvikesi. Kõigile maitsesid ja kiideti ning isegi kass varastas ühe singirulli laualt ja sõi isukalt, vaatamata päris küüslaugusele täidisele. 😀

20141225_135510 20141225_141212Koosviibimine toimus aias, pakuti snäkke – muuhulgas ka austreid, mis siin päris tavaline jõulutoit, koos teiste mereandidega. Pearoana olid esindatud nii lammas kui ka part, lisaks erinevad salatid. Magustoiduks olid lisaks meie Pavlovale veel fruit cake (jõulukeeks), erinevad marjad ja puuviljad ning šokolaad. Aias siblisid lisaks kassile ringi ka kaks kana. 😛 Me olime end kella üheksaks nii täis söönud, et veeresime koju ära ja läksime magama. 😀

Ma olen endiselt tõbine ja lisaks olen suutnud omale kena ohatise ka saada. Ei lasknud aga eile ennast sellest häirida nii palju kui võimalik ja veetsime väga mõnusa päeva. 🙂 Tööle lähen tagasi pühapäevast, loodetavasti on selleks ajaks olemine parem.

Categories: Uncategorized | Sildid: | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: