Tööst ja jõuludest. Jälle.

Istusin nädalavahetusel maha, et siia mõned read kirja panna, aga millesti põrutavast väga kirjutada polnud, seega loobusin. Küpsetasin hoopis plaaditäie piparkooke, mis pubis töökaaslaste poolt kiirelt hävitati. 🙂

20141207_173105 20141207_173824

Nagu ikka, alustan tööjuttudega. Töötasin pubis nii laupäeval kui ka pühapäeval, kuna mitmed töötajad on lahkunud ja ausalt öeldes ei pane ka neile seda pahaks. Teen tööjuttudest millalgi sisukama postituse ilmselt, muidu läheb jutt liiga pikaks hetkel. Ma ei nurise selles suhtes, et vajadusel sealt tunde saab ja raha on vaja.

Hotellis on hetkel käsil hooaja kiireim nädal, peale mida rahuneb asi jälle maha, kuna pühadeaeg ja siis midagi ei toimu kuskil eriti. Õpin palju endiselt ja tunnen, et olen juba täitsa pädev oma rollis, pean ainult tähelepanelikum olema, et kiirustades hooletusvigu ei teeks.

Eelmisel neljapäeval käisime oma kontori naistega, kokku on meid 4, õhtust söömas – niiöelda jõuluistumine. Kohaks oli armas restoran Pierre’s, kellel huvi, siis link on siin. Ise maksime oma roogade eest ja müügidirektori kulul olid joogid. Temast on mul paar head lugu, aga jällegi, see jutt peab ilmselt parooli alla minema. 😀 Et pärast keegi Google Translatoriga jälle tõlkima ei läheks. Igatahes, mu veiniklaas ei olnud kordagi tühi õhtu jooksul, kuna ta lasi ettekandjatel seda vahetpidamata täita. 😀 Söök oli väga maitsev ja kokkuvõttes oli värskendav töökaaslasi väljapool kontorit näha.

Alustasin eelmisel nädalal 12 nädalase treeningprogrammiga, mida Anni minuga lahkelt jagas. Esimene nädal on selja taga ja kõik kohad on nii valusad, et öösel ei saa end voodis isegi ümber pöörata. Aga nagu öeldakse: no pain, no gain! Seega olen motiveeritud ja rühin aga edasi! 😛

Jõulude ajal on mul nädalake hotellist vaba ja andsin ka pubis teada, et pole sel ajal saadaval. Tahan üle paari aasta aega natuke maha võtta jõuludeks ja küpsetada-kokata ning niisama olla. 🙂 Siin see ju aasta ilusaim aeg ka, seega miks mitte väike suvepuhkus. Ostsin lõpuks ka rukkijahu, seega tuleb leivategu ette võtta! :O 🙂

Jõulumeeleolus Albert :D

Jõulumeeleolus Albert 😀

Kuidas te oma jõulud veedate?

Categories: Launceston | Sildid: , | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Tööst ja jõuludest. Jälle.

 1. Krista

  Nagu alati, sealiha ja kardulast ja kapsast nosides :D. Ja mõtlen, kui hea soe teil seal ikka on 🙂

  • sirliniidas

   No aga mis j6ulud need ilma lumeta on? 😀

   • Krista

    No eelmisel aastal polnud seda lund nagu nii :D, ma pole teab, mis lume fänn 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: