Käes on suveaeg, päike meelitab meid…

Jõuluaeg on lähenemas, seda annab tunda suurem koormus mõlemas töökohas – hotellis ei lakka telefon helisemast ning pubis broneeritakse järjest rohkem suuri gruppe restorani jõulupidudeks. Nii töötasin jutti kaks nädalat järjest, mis füüsiliselt polnud raske, aga vaimselt hakkas eilsel reedesel pärastlõunal tundma andma. Õnneks täna on vaba päev! 🙂

Esmaspäeval, 1. detsembril, algab meil siin suvi ja ilmad on ka juba mõnda aega mõnusalt sooja pidanud. Meie väikesel aiamaal kasvavad mühinal päevalilled ja kaks tomatitaime, tšillid ja teised kaks tomatit kahjuks vastu ei pidanud.

Nii kolmapäeval kui neljapäeval suundusime pärastlõunal mööda Tamar’i jõge üles, et leida mõnus kalastuskoht. Esimesel päeval jäime peatuma Hillwood’i nimelises kohakeses, kus kala absoluutselt ei näkanud.

Kuna tagasi sõites oli kell juba hiline ja kõhud tühjad, siis otsustasime kuskilt midagi hamba alla haarata. Päris McDonalds’isse minna ei tahtnud, aga kõik muu oli peale üheksat juba suletud. Meie õnneks märkasime säravate neoontuledega hiinakat, mis tundus avatud olevat. Astusime sisse ja saime maailma parima teeninduse osaliseks. Tellisime toidud kaasa ja saime lõpuks teada, et tegelikult sulgesid nad samuti kell üheksa, aga kuna osad kliendid lahkusid üpris hilja, siis polnud neile probleemiks meie söögid valmistada. Kell oli kuskil kolmveerand kümme õhtul, ups! Toit maitses väga hästi ja otsustasime sinna kindlasti tagasi minna.

Neljapäeval sõitsime veidi kauem ja nautisime kaunist maastikku veinipiirkonnas, kuni jõudsime Bonnie’s Beach’i, kuhu ka pidama jäime. Koht oli nii hubane ja üle pika aja õnnestus meil isegi 3 kala püüda, mis kõik minu konksu otsa hakkasid. 😀

Ootan täitsa jõule, kuna Isaac’il õnnestus 3 vaba päeva saada ja ka minul on pühadeaeg töölt vaba, siis plaanime minna väikesele ringreisile mööda Tasmaaniat ja telkida. 🙂

Categories: Launceston, Tasmaania | Sildid: , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: