Kuuma päikese eest merre sukeldun ma…

Peale sinist esmaspäeva tööl ajanappuse alla mattudes olen mõtetes juba varbad soojas merevees liivarannal värskendavat kokteili limpsimas. 🙂 Ehk et midagi sisukat ma hetkel kirja väga panna ei suuda, aga näitan hoopis, kus me Indoneesias ööbime.

Esimese öö Balil veedame Kuta linnakeses Grand Ixora Kuta Resort’is, link siin.

292496_14093014150022498976_800x600 5455732_37_z

Järgmised 5 ööd Gili Trawangan saarel saab meie peatuskohaks Wilson’s Retreat, link asub siin. Jah, nende logol on kujutatud Tom Hanks’i mängitud tegelase võrkpallist kaaslast Wilson’it filmist “Kaldale Uhutud”. 😀

Viimased 3 ööd Balil otsustasime veeta The Kuta Beach Heritage Hotel’is, lingi leiab siit.

Kuigi Indoneesias on võimalik majutust saada ülisoodsa raha eest, kuskil $25 / 17€ öö, siis valisime päris põhjalikult ja otsustasime ikkagi maksta veidi rohkem, et saada parim hinna-kvaliteedi suhe. Nii saime 4 ja 5 tärni hotellid ja villad keskmiselt $100/öö, mis pole sugugi paha. 🙂 Nii on vähemalt kindel, et toad on puhtad ja konditsioneeriga. Odavamatel on küll kirjas, et air-con on olemas, aga reaalsuses on toas vaid ventilaator, mis sooja õhku ringi keerutab. Pealegi ütles Isaac, et tahaks pruudi ikka kenamatesse kohtadesse viia, kus ei pea tuba prussakatega jagama. 😀

Categories: Indoneesia | Sildid: , , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: