Lehmad ja mandariinid

Mäletate, mainisin mõni aeg tagasi, et kuulsin lehmi oma magamistoa aknast? Vaikselt arvasin, et hakkan hulluks minema, kuna kuulsin neid rohkem, kui ühel korral. Ja Isaac’il on kombeks sellistel puhkudel kaasa mängida ja väita, et tema ei kuule midagi. 😀 Minu kahtlused said aga lõpuks kinnitust! Hakkasime nimelt taas jooksmas käima ja avastasime, et mitte kaugel meie kodust on lehmade karjamaa. Päevasel ajal ei kuule muidugi tänu linnamürale midagi, aga öösiti kannab jõgi nende hääled (kuidas lehmade häälitsemist üldse kutsutakse? – muugimine ei kõla kõige õigemini 😛 ) vabalt meie majani. Müsteerium lahendatud! 😀

chewing-cow-o

Töö on muutunud stressirohkemaks ja nüüd saan öelda, et ei ole mul enam ühtki hetke niisama passida ja tihti ei jõua päeva lõpuks oma to-do nimekirjagagi ühele poole. Aeg läheb õnneks kiirelt, aga pikemas perspektiivis ei saa ma piisavalt palka, et seal koguaeg stressata. 😀 Minuga samas kontoris on hotelli müügijuht ja konverentsi koordinaator, kes on mõlemad firmas uued nagu minagi, mistõttu valitseb seal paras kaos. Õnneks naaseb kuu lõpus puhkuselt business development executive, kes on seal kauem töötanud ja jagab veidi rohkem asjadest.

Täna oli siis see päev, kus käisime eestlanna Janega BOFA filmifestivali raames vaatamas Eesti-Gruusia filmi “Mandariinid“, mis muide on BOFA top 4 filmi hulgas! Meile mõlemile meeldis film väga. Väga kaasahaarav ja mõtlemapanev linateos. Näha oli, et ka kohalik publik elas väga sisse, sest pingelisematel hetkedel oli kuulda palju ahhetamist-ohhetamist ja inimesed isegi hüppasid toolidel. Filmile järgnes küsimused-vastused kohaliku ülikooli ajaloo professoriga. Kahjuks puudutas see rohkem islami ja Gruusia teemasid ja oli küllaltki üldistav.

Mõned klõpsud möödunud nädalast:

Categories: Launceston | Sildid: , , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: