Kas me teeme siin nalja või räägime tõsistel teemadel?

Eelmisel nädalal sain töölt tasuta piletid laupäeva õhtuks kasiinosse koomiku Lawrence Mooney show-le “Lawrence Mooney is a Stupid Liar“. Kellega on tegu? Lawrence Mooney on Melbourne’s elav stand-up koomik, näitleja, kirjanik, tele- ja raadio persoon. Alates 2013. aastast on ta tuntud kui Dirty Laundry Live komöödia telemängu saatejuht. Kuna Isaac oli tööl, rääkisin töökaaslase M nõusse ja oligi laupäeva õhtu sisustatud. Seekord oli õnneks tegu korraliku stand-up comedy etteastega, ei kaasnenud mingit tilulilutamist ega laulmist. 😀 Mooney’le eelnes ka soojendusesineja, Nick Cody, kes oli ka naljakas. Rahvast polnud peaaegu üldse, vaid esimesed 5 rida umbes olid täis ja ulejäänud saal oli tuhi. Meid pandi istuma esimesse ritta, mida ma tavaliselt alati valtida üritan sellistel üritustel. Õnneks vaga palju Mooney minu kallal ei võtnud, aga paaril korral jäin talle ette küll. 😛

stupid liar_1

Käesolev nädal möödub enamjaolt töö tähe all, kuna teen tavapärase kahe Irish’i vahetuse asemel hoopis neli. Aga ei kurda, kuna raha on vaja. 🙂 Peale kella keeramist Eestis on meie ajavahe nüüd suisa 9 tundi, seega kui te alles magama sätite, on mul juba “homme”.

Categories: Launceston | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Kas me teeme siin nalja või räägime tõsistel teemadel?

  1. Mul juhtus suvel nii, et üks pere proovis väita, et neil on Kanadas Austraaliaga 1,5-päevane ajavahe…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: