Fiesta on George

Eile toimus tänavafestival Fiesta on George, kus vahemikus 12:00-21:00 oli George tänav liiklusele suletud ning sealsed söögikohad olid oma kraamiga tänavale tulnud. Välja olid pandud lauad ning samuti oli püsti ka lava, kus päeva jooksul erinevad esinejad üles astusid. Olime hotelli töökaaslastega kokku leppinud, et saame kell viis kokku ja teeme paar drinki. Me läksime Isaac’iga veidi varem kohale, et ringi vaadata, enne kui ta tööle pidi suunduma. Peab tunnistama, et ega see üritus midagi erilist endast ei kujutanud – kuidagi vähevõitu oli neid putkasid ja nagu ikka oli kõik tobedalt ülehinnatud.

George Street - pildi pätsasin ürituse Facebook'i lehelt

George Street – pildi pätsasin ürituse Facebook’i lehelt

Töökaaslasi tuli kokku päris mitmeid, et ühe laua taha me isegi ei mahtunud. Istusime ja jutustasime päris mitu tundi, ei saanud arugi, et aeg nii kiirelt läks. 🙂 Sain päris palju “siseinfot” ikka kuulda, kuidas asjad seal käivad ja kes kellele ei meeldi jne. 😀 Festivali lõpu ajaks oli meid järgi jäänud käputäis ning otsustasime, et lähme edasi Launceston’i ööelu nautima. Käisime Irish’ist läbi, kuhu väga kauaks ei jäänud ja suundusime ühte teise pubisse, kus õuealas oli DJ ja tantsisime hea mitu tundi. Ma pole terve oma Austraalias oldud aja jooksul korralikult väljas käinud, mis oli toreda seltskonnaga nii mõnus. 🙂 Värskendav on oma antisotsiaalsest mullist välja tulla taas ja uusi tutvusi luua. 😀

Categories: Launceston | Sildid: , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: