Kaks aastat down under

19.septembril 2012 maandusime Meritiga Perthi lennujaamas, ees täielik teadmatus, mis meist saab. 2 aasta jooksul leidsime mõlemad, et Eestisse naasta ei soovi ja nii me siin oleme – Merit Perthis ja mina Launcestonis, mõlemad oma partnerviisadega jändamas. Kõlab klišeena, tean küll – vaesed Ida-Euroopa näitsikud võrgutasid kohalikud mehed ära, et viisa saada ja riiki jääda. 😀

Ei arvanud, et nii regulaarselt oma blogi kirjutama jään, aga olen väga õnnelik, et seda teinud olen, sest leian end ikka vanu postitusi lugemast ja erinevaid reisietappe meenutamas. 🙂 Peamine eesmärk oli alguses perele ja sõpradele oma tegemistest teada anda, aga tore on näha, et lugemas käiakse seda regulaarselt ikka väga erinevatest maailma nurkadest. 😛 Kui te vaid nii vaikselt ja salaja ainult lugemas ei käiks. 😀

Categories: Austraalia, Eesti, Launceston, Perth | Sildid: , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: