Viisatu

Täna sai ametlikult otsa minu teise aasta working holiday viisa, mis tähendab, et olen justkui viisatu nüüd. 😀 Õnneks riigist keegi välja mind viskama kohe ei hakka, vaid tiksun rõõmsalt edasi bridging viisa peal, kuniks partnerviisa vastus käes. Mis loodetavasti varsti antakse. 21.oktoobrini on aega, siis saab 3 kuud täis, mis kodulehel ooteajaks märgitud. Nii palju, kui kuulnud olen, siis saadakse tavaliselt nii 2 kuuga see kätte. Kui nad selleks ajaks endast märku pole andnud, saadan hunniku vahepeal kogunenud tõestusmaterjali juurde, et ennast meelde tuletada. 😉

Sel nädalal olen iga päev kell 9 hommikul kui viis kopikat kenasti tööl olnud ja juba esimese nädalaga tegin 20 tundi. Seega tundub, et saan ikka täitsa korralikult tunde, mis on ainult positiivne! 🙂 Ainus naljakas asi selle juures on see, et mul pole tööl midagi väga teha. 😀 Selle nädala põhirõhk pidi olema konverentsiprogrammi õppimine, aga korralikult sain seda katsetada alles täna. Eile unustas food & beverage manager, kes mind treenib, mind lihtsalt ära. 😀

Muidu nokitsen väikeste kujundustööde kallal, mis tavaliselt üle poole tunni ei võta. Aega on aga nii 2 tundi selleks ja siis ma seal passin tühja vahepeal. Proovin küll produktiivne olla ja oma ülejäänud tulevasi kohustusi avastada, aga ei õnnestu alati. 😀 Ükspäev kirjutasin 4 ümbrikule aadressid peale ja printisin 200lk flaiereid ja oligi nagu kõik. Aga ega keegi ei nurise ka, et peaks rohkem tegema – otse vastupidi, liiga kiiresti teen. :/ Mine võta siis kinni… Loodetavasti, kui konverentsiprogramm on rohkem selge, saan ka rohkem vastutust ja ülesandeid. Muidu aga mulle tööl meeldib. 🙂

Ja tundub, et heinapalavikust olen ka lõpuks lahti saanud, jee! 🙂

Sain täna oma nimesildi kätte :)

Sain täna oma nimesildi kätte 🙂

Categories: Launceston | Sildid: , | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Viisatu

  1. Ma olen just kuulnud, et partnerviisaga võib kõvasti aega minna.. Mingi aasta on isegi oodatud 😛 Näiteks Erle sai oma viisa septembris kätte, mida jaanuaris taotlema hakkas. Pmt kaheksa kuud… Nii et ma arvan, et kui esimese kolme kuuga ei tule, siis paanitsema veel ei pea hakkama 🙂

    • sirliniidas

      Kas Erle partner on austraallane? Nende ooteaeg on min 13 kuud, kiwi omadel 3. 😀

  2. Ahnii, siis küll 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: