Vlog

Olen jõudnud videoklippide sorteerimisega ühele poole ja nendega lõpuks järje peal. Tulevasi klippe enam aastaks ootama ei jäta loodetavasti. 😀 Siin on väike meenutus meie puhkustele sel aastal: Cape Arid rahvuspargis telkimas veebruaris ja puhkus Monkey Mia-s mais.

Kui Marisel on Kanadas talv varakult kätte tulnud ja lumi maas, siis meil on kevad käes. 🙂 Käisime nädalavahetusel üle pika aja oma rada kõndimas Cataract Gorge‘s (jah, oleme laisad olnud vahepeal :() ja ei tundnud kohta äragi – nii palju erinevaid lilli ja puid õitsemas. Tundsin esimest korda Austraalias olles seda Eesti kevade tunnet, kus väljas on piisavalt soe, et saab T-särgi väel olla, kuid õhk on natukene karge. Lääne-Austraalias ei tundnud seda kunagi, sest õhk oli alati liiga soe ja kuiv. Kevade lõhnad pole päris need, mis kodus, aga üsnagi lähedal – ainult sirel ja toomingas on puudu. 😀

Kõikide nende lõhnade ja õietolmuga olen kaasa saanud vist heinapalaviku. Pole kunagi midagi sellist kogenud, aga ei oska seda millegi muu kaela ajada. Nina on kinni ja tatine ja kurgus natuke kraabib, aga paha pole olla ega ei tunne end ka haigena. Lisaks aevastan koguaeg. Loodetavasti läheb varsti üle, tüütu on.

Categories: Launceston | Sildid: , , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: