Kmart

Austraalias on esindatud selline poekett nagu Kmart, mis on sisuliselt nagu meie Tiimari, Jysk ja Prisma/Rimi/Selver (ilma toiduosakonnata) kokku pandud. Leiab kõike riietest ja kosmeetikast kuni tehnika ja mööblini. Ja valetasin, kommi müüvad ka, kui seda nüüd toidu alla lugeda. 🙂 Hinnad on seal nii odavad, et kuku pikali – paar tenniseid $4 / 2.9€, võileivagrill $7 / 5.07€, enamus tarbekaupade hinnad naljalt $5 ei ületa. Kvaliteeti ei tasu muidu taga ajada, aga sellise raha eest pole ka kahju, kui asjad ei kesta. Me ostsime kõik vajaliku, mis veel praegusest kodust puudu oli, just sealt ja kärutäis kraami (pesukuivatusrest, rätikud, kaal, blender, köögitarvikud, printer jms) maksis vähem, kui kärutäis toitu.

TB_033_20120517_L4I7549

Mis aga mind Kmartist kirjutama pani, on naljakas fakt, et meil siin Launcestonis on pood avatud 24/7 ehk koguaeg. Und ei tule, mine šoppama! Selline võiks olla nende slogan. 😀 Mul võttis ikka tükk aega, et aru saada, milleks see vajalik on ja kes sinna öösel siis lähevad. Et kas tõesti on käive piisav, et õigustada töötajate palkasid. Okei, asjad lööd läbi iseteeninduses, aga kuna see süsteem seal on nii totakas, siis on alati vaja kedagi sinna seisma ja assisteerima. Lisaks turvatöötajad.

Aga näed, lõpuks sain isegi kogeda, kui mugav selline pood on, kuna laupäeval töölt tulles avastasin, et meigieemaldusvahend on otsa saanud. Mõtlesin, et miks mitte, lõin autole hääled sisse ja vurasin kell 1 öösel šoppama. 😀 Poodi on küll alla kilomeetri, aga sellisel tunnil väga linnatänavatel jalutada ei tihka. Kujutasin ette, et saan uhkes üksinduses šopata, aga võta näpust – perede kaupa oldi poodlema tuldud! Vaimusilmas plaanisin kohata purjus noori, kes omale plätude asemel jalavarje soetavad, et pubisse sisse lastaks, aga polnud neid näha kusagil. Unustasin ennastki veidi kauemaks kosmeetikaosakonda uudistama, kuni taipasin, et peaks ikka koju magama minema. 😀 Aga ega poes olles ei saanud arugi, et päev pole. Kokkuvõttes kiidan idee heaks, kuna ei pea kunagi muretsema, et kas jõuab õigeks ajaks poodi.

Coles (toidupood) ja Kmart asuvad samas majas. Coles oli ka kunagi ööpäevaringselt lahti, aga ei tasunud ära. Nüüd on siis ainult südaööni.

IMG_8962_ColesEntrance

Meil oli täna siin isadepäev, seega head Austraalia isadepäeva, issi! 🙂

Categories: Launceston | Sildid: , , , | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “Kmart

  1. Maris

    Nii vinge oleks 66sel shoppama minna! Haha. V2ga lahe idee neil 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: