Ilusat kevade algust!

Teil algab 1.septembri ehk Tarkusepäevaga kooliaeg ja sisuliselt sügis, kuid siinpool maakera tähistatakse seda hoopis kevade alguseks. Selle puhul sadas meil täna päev läbi vihma, polnudki paar-kolm nädalat väga sadanud.

Veetsin tubase päeva koristades ja lõpuks ometi meie Euroopa reisil filmitud GoPro materjali kokku pannes. Parem hilja, kui mitte kunagi, eksole?! 😀 Tulemus on nüüd siin:

Sammusin mina siis täna koolipinki kohvikoolitusele, mis läks hästi. Ootasin võib-olla natuke isiklikumat lähenemist õpetaja poolt, aga on täiesti arusaadav, et õpilasi on rohkem kui üks ja kõik vajavad tähelepanu. Täna harjutasime kohvi jahvatamist, espresso valmistamist ning piima vahustamist. Homme keskendume rohkem erinevate kohvide tegemisele.

Nädalavahetusel peatus Irish’is ragbi meeskond New South Wales osariigist, kes põhjustasid kolme päeva jooksul paksu pahandust. Baarist kadus 6 pudelit viina, 5 õnnestus tagasi saada ja kuuenda eest nad maksid; üks mängijatest lõi külge ühe kliendi tüdruksõbrale, mistõttu klient katkise klaasiga talle kallale läks; ning pühapäeva õhtu päädis rõdult alla visatud lauaga, mis pilbasteks kõnniteele lendas. Et jah, selline nädalavahetus siis. 😀

Categories: Launceston | Sildid: , , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: