Meie nädalavahetus

Kuna meil mõlemil on kolmapäevad ja neljapäevad koos vabad, on nendest kujunenud meie nädalavahetus. Mul on lisaks tavaliselt ka esmaspäev vaba, aga see kulub enamasti asjaajamistele ja majapidamistöödele.

Plaan varakult ärgata ei läinud kummalgi hommikul läbi, aga ei lasknud sellest ennast heidutada. 😀 Kolmapäeval võtsime tee ette loomaaeda ehk Tasmania Zoo’sse, mis asub Launceston’ist ca 15km kaugusel ja on Tasmaania suurim loomapark. Peale meie oli seal vaid käputäis inimesi ja kahjuks oli sama ka loomadega – paljud puurid olid lihtsalt tühjad. Esmane mulje oli suht nukker. Õnneks parandas asjaolu, et saime näha surikaatide ja tasmaania kuradite söötmist. Lisaks sai sööta wallabisid ja kitsi. Kokkuvõttes oli tore päev ja ilm oli ka ilus. 🙂

Tänane plaan oli minna kalale. Eeltööd me selleks ei teinud väga ja võtsime lihtsalt suuna põhjapoole mööda Tamar’i jõe idakallast. Jõudsime kohakesse nimega Low Point (50km kaugusel), kus oli just sobiv koht paadisadama juures õng vette visata. Mina kasutasin võimalust ja mängisin veidi Geopeitust, mis sisustas minu pärastlõuna. 😀 Päeva saagiks jäi küll üks kala, mis tagasi vette rändas, kuid taaskord oli väga mõnus päev. 🙂 Low Point’i tahan aga millalgi tagasi minna, kuna seal saab pingviine näha, kui nad päikeseloojangul merest tagasi pesadesse tulevad ning võtta giidiga ekskursiooni, kes nende elust räägib.

Pilte jagan homme, loodetavasti saab lõpuks Interneti- ja telefoniühenduse paika peale tehniku külastust.

Categories: Launceston | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: