Elukoha otsinguil

Need 4 kohta vaatasime kolmapäeval üle – ega midagi erilist seal ei olnud, pildid kodulehel olid palju uhkemad, kui reaalsus. Üks korter siiski oli meie maitsele, möbleeritud ja taskukohane. Eile ja täna oli 2 vaatamist ja tõusis pinnale veel üks lemmik – kahekordne nn ridaelamu, möbleeritud ja meie hinnaklassis. Et aga Tasmaanias elukohta üürida, tuleb läbida kohutav kadalipp – palgatõendid, krediidikontrollid, politseipaberid, soovitajad, passikoopiad jne jne jne. Olenevalt agentuurist on nimekirjad vastavalt veidi pikemad või lühemad. Me oleme aga ju alles Tasmaaniasse kolinud, mis tähendab et selles osariigis meil mingit jälge ei ole, mis muudab olukorra veidi keerulisemaks. Nüüd me siin igatahes prindime ja kopeerime oma asju ja esmaspäeval viime avalduse sisse. Loodetavasti saame selle koha!

Paberimajandusest on kõriauguni! 😀 Teise osariiki kolimine Austraalias tundub nagu välismaale kolimine – alusta aga kõigega otsast peale. Isaac maadleb hetkel oma turvasertifikaatide ülekandmisega, mis on paras peavalu. Õnneks juhilubade ja auto paberite vahetamisega on 3 kuud aega. Muidugi tuleb jälle rahakotti tühjendada riigilõivude näol. Lisaks on siinsed süsteemid päris palju ajast maas, mis muudab kõik protsessid rohkem aeganõudvaks. Aga mis ma siin ikka halan, loodetavasti oleme varsti end sisse seadnud ja saab mõneks ajaks rahu. 🙂

Muus osas läheb meil hästi, oleme oma seniste valikutega rahul ja tundub, et kõik sujub. 🙂 Kes mulle esimesena külla jõuab?

Categories: Launceston, Tasmaania | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Elukoha otsinguil

  1. Meie 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: