Jalgpall

Ma pole kunagi suurem asi jalgpalli fanaatik olnud, MM-i ajal on mänge ikka jälgitud, kuid sinnapaika on see ka jäänud. Nüüd Austraalias olles ei kuule sellest peaaegu üldse, kuna teemaks on pigem AFL (Austraalia jalgpall), NRL (ragbi liiga jalgpall) või lihtsalt ragbi (rugby union). Meie majas AFL nii populaarne pole, pigem rugby või rugby league, kuna need ka Uus-Meremaal esindatud. Nüüd oleme aga ka täielikult jalgpalli lainel, kuna Ross on Brasiiliast ja see vast rohkem selgitust ei vaja. 😀 Ajavahe tõttu on kõik mängud öösiti, algavad tavaliselt südaööl ja viimane on 6 ajal hommikul. Mänge polnud me siiani väga jälginud just nende aegade tõttu, kuid kursis oleme kõige toimuvaga. Küll aga vaatasime Rossiga koos ära Brasiilia – Tšiili mängu ja pean tunnistama, et oli huvitav ja põnev. Isegi Isaac ütles, et oli vaatamist väärt. 😀 Muidu on siinpool maakera jalgpalli maine, kui kõige igavam mäng maailmas ja seda mängivad vaid mökud. 😀 Palju andis muidugi juurde Rossi kirg ja emotsioonid mängu vaadates. Austraalia kommentaatoreid on NII igav kuulata, mistõttu kuulas ta kommentaare kõrvaklappidega portugali keeles ja pilt tuli telekast. 😀 Nii saime ka meie huvitavamaid seiku kuulda tema vahendusel.

Unustasin mainida, et kui hetkel on meie ajavahe Esperance’s olles Eestiga 5 tundi, siis Launcestonis hakkab olema see 7 tundi. Ja mis veel – hetkel on seal lumi maas. 😀 Muidu nad lund ei näe talvel väga, aga vot sel aastal tuli miskipärast lumi maha.

Categories: Esperance, Launceston, Tasmaania | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Jalgpall

  1. Maris

    Lumi tuli maha, et sa üle pika aja lund näeksid 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: