Munadepühad

Meil on tööl küllaltki vaikne olnud siiani, kuid koolivaheaja alguse ning Munadepühadega kaasnes üks hull nädalavahetus, millega enam harjunud polnud. Varem pole kunagi pühad sellisele ajale langenud nagu sel aastal: nimelt on 2 nädalane koolivaheaeg samal ajal Munadepühade ning ANZAC Day nädalavahetusega. Eelmisel aastal näiteks olid Lihavõtted märtsi lõpus, siis koolivaheaeg ning alles siis ANZAC Day.

Seega eelmisel nädalal avasime ööklubi juba neljapäeval, kuna reede oli Good Friday ehk Suur Reede. Pubi on Good Friday-l lahti 12st 22ni ning alkoholi tohib serveerida vaid siis, kui kliendid ka kohapeal söövad. Me olime Isaaciga tööl sel päeval kella kolmest ja esimesed kliendid tulid alles kuskil poole kuue ajal, kuna enamus inimesi olid nagunii telkima läinud pühadeks ja linnas olid peamiselt vaid turistid. Kuuest kaheksani oli tempo keskmine, omanike poeg oli koos meiega leti taga ning peale seda oli taas vaikus, kuna enamik inimesi hakkas oma õhtusööke lõpetama ja rohkem neile alkoholi müüa nagunii ei saanud. Kokkuvõttes oli tegu meie jaoks “puhkepäevaga”, kuna nii vaikne oli.

Laupäev see eest oli aga nii kiire, võiks isegi öelda, et kiirem, kui jõulude ajal. Õnneks on meil hetkel piisavalt töötajaid, seega stressi polnud ja kliendid oskasid ka käituda, nii et õhtu möödus ilma draamadeta. Klubis läks pikemalt, kui tavaliselt, mistõttu oli pühapäev päris raske tööl. Õhtusöögiaeg oli sama kiire kui laupäeva õhtul, kõik lauad olid täis ja ooteaeg oli kuskil tund. Kui tavaliselt sulgeme pubi kell 22.00 pühapäeviti, siis esmaspäevase riigipüha* tõttu pidime olema avatud südaööni. Õhtu lõpuks oli suur kergendus pubi uksed selja taga lukku keerata ja kahte vaba päeva nautida. 🙂
*Esmaspäev oli siin riigipüha – Easter Monday – sest pühapäev oli Easter Sunday. Süsteem on siin selline, et kui riigipüha satub nädalavahetusele, siis “tehakse see järgi” esmaspäeval, et inimesed seda ikka nautida saaks ja tööle ei peaks minema. 🙂

Me olime esmaspäeval tublid – mina koristasin kogu maja ära põhjalikult ning Isaac niitis muru ja korrastas tagaaeda. Kella seitsmeks olime nii väsinud, et jäime mõlemad diivanile magama. Teisipäeval käisin tüdrukutega Kedy sünnipäeva tähistamas – istusime mõnusad 3 tundi rannabaaris ja jõime šampust. 🙂 Sain päikest ka imekombel, õhtul olin päris punane, aga täna õnneks jume peale tõmmanud. 😉 Hiljem käisime Isaac’iga kalal. Midagi ei püüdnud, aga mõnus õhtupoolik oli.

Tänasest tagasi töölainele. Täna õhtul on meil ööklubis meeste stripishow :D, eelmine kord olid kohaletulnud naised hullunud, eks paistab mis täna toimub. 😀 Reedel on ANZAC Day, mis taaskord on riigpüha. Tegu on ilmselt Austraalia kõige tähtsama riikliku sündmusega, mis märgib esimest suurt Austraalia ja Uus-Meremaa vägede sõjalist tegevust Esimeses Maailmasõjas.

Töötajate kohapealt on draamad maha rahunenud, aga mitte päris. Meil on kassadega veidi probleeme olnud viimase paari kuu jooksul ja tundub, et oleme varga tabanud. Igatahes loodetavasti rahuneb kõik peale seda nädalat maha ja saame rahulikult oma (töö)eludega edasi minna. 🙂

P.S. Kes tahab näha, mis tööl toimub, siis meie FB lehekülg asub SIIN.

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: