White Lightning

Reedel rääkis Isaac oma venna Axeliga telefonis ja peale kõne lõpetamist ütles ta, et me lähme esmaspäeval Perthi. Põhjus lihtne – Axel & Tui lähevad tagasi Uus-Meremaale ja müüvad oma auto meile. Mulle sobis, oligi vaheldust vaja ja oleme ammu arutanud, et teist autot vaja, et mul rohkem võimalusi ringi liikuda oleks ja Isaaci auto võtab linnas liikudes liiga palju kütust. Broneerisime kiirelt esmaspäevaks lennupiletid ja oligi plaan paigas. Kuna ostsime piletid suht viimasel minutil, siis oli ainus sobiv lend vahepeatusega Ravensthorpe’s, kuid peatus seal oli vaid 15 minutit, seega ei lasknud sellel ennast heidutada. Infoks, et lennupiletid maksid meile kahele ca $450.

Saabus esmaspäeva hommik, istusime 8:35 hommikul kenasti lennukile ja pool tundi hiljem maandusime Ravensthorpe‘s. Plaanitud 15 minuti asemel aga pidime seal “lennujaamas” (putka keset põldu) passima hoopis 5 tundi, kuna maandumisel lendas lind lennuki mootorisse. Nii me seal kärbeste keskel istusime ja proovisime mitte igavusse surra. 🙂

Kella nelja ajal pärastlõunal maandusime lõpuks Perthis, kus Axel ja Tui meile vastu tulid. Käisime nendega õhtust söömas, kui oligi aeg hüvasti jätta, auto üle võtta ja minna Patricku ja Dereki juurde, kelle juures ööbisime. Autoks on valge kahe uksega Hyundai Excel – väike aga visa. 😀 Midagi autol viga pole, kõik töötab, nüüd vaja ainult meie nimele registreerida. Maksime $1000 selle eest.

hyundai-excel-03

Tore oli Patrickut ja Derekit näha jälle ja nalja sai muidugi ka. Nimelt lahkusid eelmisel neljapäeval päevapealt 2 saksa tüdrukut ja üllatus-üllatus, kes peatusid samas majas – samad saksa tüdrukud. 😀 Neil nimelt ühine tuttav Patrickuga ja oli kiirelt ööbimiskohta vaja Perthis, seega Patrick pakkus neile oma vaba tuba. 😀 Meil oli suht suva, aga tüdrukud tundsid end suht ebamugavalt. 😀

Teisipäeva hommikul käisime kiirustades Kiwi Shop’ist läbi, kust Isaac kastitäie head ja paremat ostis omale ning suundusimegi tagasi Esperance’i poole. Oli palju rohkemat plaanis Perthis, aga kahjuks lõi see lennujama plaanid sassi ja aeg surus takka. Teel peatusime Wave Rock’is, kus Isaac varem käinud polnud ja külastasime ka sealset loomaparki. Kütusekulu uue autoga on kordades väiksem, näiteks 8 tundi sõitu Perthist koju maksis meile ca $60. 😀 Oleme oma ostuga rahul. 🙂

Categories: Esperance, Perth | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “White Lightning

  1. “Väike aga visa” 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: