Uuel aastal uue hooga…

Kohustuslik aasta kokkuvõte jäi kahjuks kirjutamata, kuna lihtsalt polnud aega. Lühidalt kokkuvõttes võin öelda, et tegu oli ühe muutusterohkeima aastaga mu elus, mil tuli vastu võtta nii mõnigi elumuutev otsus. Aasta viimased kuud olid vaimselt ja ka füüsiliselt päris kurnavad ausalt öeldes, kuid loodetavasti saab uuele aastale positiivsemalt vastu astuda. 🙂

Aastavahetus ise möödus muidugi tööl olles. Kõik sujus, ainult paar-kolm töötajat oleks võinud juures olla, siis oleks veel paremini sujunud. Vaatamata sellele oli meil klubis päris lõbus. 🙂 Sel aastal teadsin õnneks mida oodata või siis mida mitte oodata, kui kell 12 lööb ja just nii läkski – korra hüüti head uut! ja mindi tavapärase meluga edasi. Mul oli pooleli sel hetkel pudeli veini müümine, mille jooksul suutsin endale näppu lõigata; avastada, et kaardimakseterminal ei tööta; jõudsin isegi Isaaci üles leida, et talle head uut soovida; ja tagasi kliendi juurde pöörduda ning seletada, et kahjuks tuleb tal sularahas tasuda. 😀

Eile, Kolmekuningapäeval, võtsin maha jõulukaunistused ja küpsetasin kooki, kuhu vana kombe kohaselt peitsin üllatuse. Esimese tüki sai Isaac ja kohe koos üllatusega. 😛 Sel nädalal on meil üle pika aja 2 vaba päeva koos, midagi tarka väga ette ei võta – puhkame pühadetrallist. Mul on miskipärast unerütm täiesti sassi läinud, seega viimased kaks ööd olen alles 7 ajal hommikul magama jäänud.

Bucca kasvab mühinal ja pahandust teeb ka vahel nagu kutsikad ikka. 😀 Õppinud on ta ka palju, kuid veeburarist lähme kutsikakooli temaga, muidu on seda massi liiga raske taltsutada. 😀 Täna on meil kutsika-deit Kedy ja tema koera Charliega. 🙂

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: