Jõulukuu

Märkamatult on käes detsember ja 1.advendi magasin ka maha (loe: olin tööl) kuna siin seda selliselt ei tähistata. Jõuluasjad on poodides müügil juba poolest novembrist, kuid me veel ootame veidi, enne kui maja kaunistame, et mitte ära heietada seda jõuluteemat. 🙂 Meie jõulud on 25.detsembril, kui meil ainus vaba päev kõigil ja pubi suletud. Korraldame enda juures grillipeo kõikidele töötajatele ja proovin ka Eestipäraseid roogasid lauale panna – tellisin näiteks jõulukapsast jms Estralian kodulehelt.

Kes Kose kooli 90.sünnipäeval käisid laupäeval, nägid ilmselt minu tervitust, kuid lisan selle siia ka. Vabandan segaste lausete ja halva diktsiooni pärast, kuid see oli umbes 20. kord, kui seda juttu salvestasin. 😀 Aitäh Anule video kokkupanemise eest!

Nädalavahetus tööl oli HULL! Selles mõttes, et taas hakkab kätte jõudma see õige kiire aeg nagu aasta tagasi oli, mis iseenesest on hea, aga polnud selleks veel nagu päris valmis. Õnneks tulin kõikide asjadega ilusti toime, natuke stressasin, aga mitte üleliia. 🙂

Eilne vaba päev möödus mitte midagi tehes, kuid see-eest täna said kõik asjatoimetused aetud, nüüd tegin pitsat ja hiljem lähme kinno Hunger Games’i uut filmi vaatama. 😛 Bucca käis täna oma esimesel ametlikul jalutuskäigul Pier’i ja tagasi, kokku 1km ja on nüüd terve päeva omadega läbi olnud. 😀 Õnneks saame me nüüd veidi rahu ja laps mängib omaette. 😛

Categories: Eesti, Esperance | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Jõulukuu

  1. Nii vahva oli Sind KoKuKese aulas suurelt ekraanilt vaadata! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: