Uues kodus

Lõpuks saime kolitud! Pühapäeval pakkisime oma viimased asjad kokku ja tulime Pier’ist tulema. Oli ka aeg! Enamus asju saime eile õhtul juba lahti ka pakitud, nipet-näpet on veel teha. Täna tõime oma diivani ja tugitoolid ka ära ning nüüd vaja hakata vaikselt vajalikke asju ostma juurde. Katus on veel lõpetamata siin, seega ehitusmehi jätkub meil siia ka sel nädalal. Homme hommikul paigaldatakse kardinad ja värvitakse viimased aknad. Esimene öö uues voodis möödus mõnusalt, kohe oli tunda kuidas stressitase langes, kui sai oma pessa. 🙂 (Pildi- ja videomaterjali veel üles laadida ei saa, kuna see võtab nii palju Internetti ja pulgaga ei viitsi mässata sellega. Aga varsti. :))

Nüüd ongi meie 2 vaba päeva möödunud siin asjatades ja homsest tagasi tööle, kuna homme on Melbourne Cup day. Seega sel nädalal töötame tavapärase 5 päeva asemel 6 (eelmisel nädalal töötasime õnneks vaid 4).

Categories: Esperance | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Uues kodus

  1. Pildid ja video?

    • sirliniidas

      Pildi- ja videomaterjali veel üles laadida ei saa, kuna see võtab nii palju Internetti ja pulgaga ei viitsi mässata sellega. Aga varsti. 🙂
      Edit: Pilte saab täna.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: