Sünnipäevalaps! :)

Nonii, taaskord on üks töine nädal selja taga. Eelmisel teisipäeval mahutasime ikkagi ka kalalkäigu meie tegemistesse ja oli väga tore päev. 🙂 Käisime Thomas River’i rannas, Cape Arid rahvuspargis. Ilm oli ilus ja püüdsime 4-5 lõhet. Oleks rohkem saanud, aga polnud vajadust ja tõus hakkas liiga lähedale ka tulema.

Eile käisime peale tööpäeva lõppu turvamehe Chris’i juures, kuna tal oli poja 1. sünnipäev. Kohtusime ta perega ja kõik olid nii külalislahked. 🙂 Kell 12 öösel lauldi mulle sünnipäevalaulu, mis oli väga armas. Kohe peale seda helistas mu pere, kes samuti mulle laulsid. 🙂 Mõnus õhtu oli!

Täna sain hommikul kokku Sandraga ja käisime kohvil. Ta kinkis mulle imeilusad lilled ja ilusalongi kinkekaardi. Veetsime hea paar tundi jutustades ja tulin tagasi meie tuppa. Lebotasin pool päeva niisama, sain Isaac’ilt oma kingi – Playstation3 koos mängude ja karaoke varustusega. 😀 On tõenäoline, et hakkan edaspidi neljapäeviti ja laupäeviti karaoket läbi viima, seega tuleb kasuks. 😛

Koristasime oma elamist siin, kui saime kõne, et üks maja on saadaval tuttava-tuttava kaudu. Hüppasime kohe autosse ja läksime vaatama ning 10 minutit hiljem oli tehing tehtud – 1.novembril kolime sisse! Pier’ist nii 10-15 min jalutuse kaugusel, 3 magamistoa ja suure aiaga ning hind on ka odavam, kui maaklerite kaudu. Hetkel tehakse seal veidi remonti, selle tõttu ootame paar nädalat.

Õhtul käisime Loose Goose restoranis õhtust söömas ja kokteilitamas ning nüüd oleme toas lebos ja mängime Playstationit. 😀 Jäin oma sünnipäevaga väga rahule – mõnus rahulik päev. 🙂

Homme ilmselt taaskord kalale ning kolmapäevast jälle tööle. Olge mõnusad ja  kõigile armsate soovide eest!

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: