Kes ei tööta, see ei söö

Nii on selja taga järjekordne nädal 48 töötunniga. Aga ei kurda, sel nädalal pidasid jalad juba tunduvalt paremini vastu, ainult tööriided hakkavad otsi andma, seega tuleb väike šoping teha homme. Töömaastikul midagi rasket ka pole, muidugi on nii palju veel õppida, aga kõik edeneb. Isaac oli palju uksel sel nädalavahetusel, kuna Jason puhkusel, siis pidin palju asju iseseisvalt tegema, mis tuli ainult kasuks. Lisaks on backpacker-id hakanud mind ka rohkem tõsisemalt võtma, kuna paari töötajaga siin mõned intsidendid olnud ja panin oma sõna ikka maksma. 😀

Kolmapäeval käisime 3 maja vaatamas ja leidsime ühe, mis on täpselt meie maitse järgi. Nüüd ootame, et kas saame selle või mitte. Kuulsime oma soovitajatelt, et nendega on ühendust võetud ja maaklerile meeldisime ka, seega pöidlad pihku! Tüütu igatahes siin üürikorteri/maja leidmine, Eestis käib kuidagi palju kiiremini, aga ilmselt mitte nii põhjaliku taustauuringuga.

Nüüd on meil 2 vaba päeva, plaanisime kalale minna täna, aga voodis lesimine tundub hetkel palju mõnusam, kuna kõik kohad valusad. 😀 Äkki homme. 😀

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: